2a divisió FEF

L’Olot es reforça de moral amb un empat sense gols

Amistós. Els de Raúl Garrido obliden les dues derrotes consecutives amb un bon partit contra l’Osca, que va tenir moltes dificultats per generar perill

olot 0 osca 0

OLOT:Ballesté (Vito, 69’), Carles Mas, Pujadas (Xumetra, 69’), Masó, Blázquez, Héctor, Natalio (Joel Arimany, 72’), Alan Baró, Pep Chavarria (Arumí, 28’ (Joel Ferrés, 77’)), Eloi Amagat i Kilian (Jose, 82’).OSCA:Álvaro (Valera, 46’), Pulido (Hermoso, 46’), Arnedillo, Javi Galán (Ferreiro, 72’), Pedro López (Miguelón, 72’), Seoane (Mikel Rico, 72’), Mosquera (Musto, 46’), Àlex Gallar (Joaquín, 46’), Eugeni (Real, 46’), Peñaloza (Luisinho, 72’) i Dani Raba (Escriche, 46’).GOLS:.ÀRBITRE:Godia Soler.T.G.:Al local Jordi Masó, i al visitant Arnedillo.PÚBLIC:591 espectadors. Tota la recaptació va anar destinada a Càritas Garrotxa.

L’Olot venia de dues derrotes contra equips de categoria inferior, al camp de l’Horta en la copa Catalunya (3-1) i dimecres al camp del Palamós (2-1), però ahir va reforçar la seva moral amb un empat sense gols contra un equip de categoria superior, l’Osca. Els de Raúl Garrido, amb un desgast evident a les cames per l’acumulació de partits de preparació en els últims dies, van recuperar la seguretat defensiva tot i no ser dominadors del partit i van aconseguir mantenir un 0-0 que deixa millors sensacions que els partits anteriors. La nota més negativa va ser la lesió del jove Pep Chavarria, que va haver de deixar el camp en la primera part.

El partit va tenir des de bon principi el domini de l’Osca, però més enllà d’alguna acció a pilota aturada li va costar generar perill en la primera mitja hora. De fet, va ser l’Olot qui va estar més a prop del gol, però Natalio no va arribar per poc a la rematada. Just abans del descans, els aragonesos van disposar de l’ocasió més clara del partit, amb un xut enverinat de Raba que entre Ballesté i el travesser van aconseguir que no fos el primer gol del partit.

Després de la represa la sensació de domini es va equilibrar, amb el mig del camp dels olotins guanyant protagonisme. Tot i això, les ocasions també van tardar a arribar fins que Peñaloza va topar amb el travesser amb un xut potent. Amb el pas dels minuts, i els canvis, el partit va perdre una mica d’intensitat, però en els últims minuts el juvenil Ferrés va estar a punt de fer l’1-0 i el debutant Vito va evitar el 0-1.

Partit per a Càritas

El partit d’ahir anava més enllà del futbol, i és que, com fa des de fa anys, l’Olot va destinar tota la recaptació del duel a Càritas Garrotxa, que a més dels 591 espectadors presents també va rebre l’ajuda de l’Osca i de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol.