3a divisió FEF

Una fugida cap endavant

3a divisió. El Reus intenta reactivar el vessant esportiu a les ordres de Ramon Maria Calderé exercitant-se fora de les seves instal·lacions i amb només una desena de futbolistes

Passen els dies i la situació cada vegada és més enrevessada a Reus, submergit en una crisi que està desembocant en situacions pintoresques com ara la de divendres passat, quan l’equip va fer la primera sessió de pretemporada a les instal·lacions de la Floresta –un barri de Tarragona– i amb una desena de jugadors semidesconeguts –ni rastre de Modest i Triguero, que no en van voler saber res més després de l’esperpent de dilluns passat.

A principis de setmana, Clifton Onolfo, propietari de l’entitat, havia anunciat moviments per intentar mantenir-se a segona B o, si més no, inscriure l’equip a tercera, però tan sols una setmana abans de començar la categoria de bronze, i tres dies abans del tret de sortida a la tercera divisió, res fa preveure que el conjunt roig-i-negre estigui en condicions de competir-hi. De moment, després d’una setmana d’intents frustrats al municipal de Reus, l’entitat roig-i-negra va donar el tret de sortida a la pretemporada divendres. Ha estat de moment l’únic entrenament que ha pogut dirigir Calderé, que, gairebé sense efectius, ni personal ni roba del club –a mitja sessió va aparèixer el propietari amb equipament acabat de comprar–, ben poca cosa va poder fer.

En dues direccions

I és que, mentre Onolfo intenta reactivar el vessant esportiu, liderat per Ramon Maria Calderé com a entrenador i Gerard Escoda i David Cuéllar en l’estructura tècnica, la falta d’entesa amb l’administrador concursal, David López, única persona autoritzada per prendre decisions a l’entitat, fa insostenible la situació.

LA PRIMERA SESSIÓ

Fora de la ciutat, sense roba del club i amb deu jugadors semidesconeguts

INSOSTENIBLE

Sense entesa amb l’administrador concursal, el projecte esportiu no pot avançar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)