2a divisió FEF

El vigent campió, el segon escull del Llagostera

Copa Catalunya. Els d’Oriol Alsina se les heuran amb el Sant Andreu en la segona eliminatòria amb l’avantatge de disputar el duel a casa (19.30 h)

Després de deixar molt bones sensacions en la primera eliminatòria de la copa Catalunya al camp de l’Europa que es va resoldre en la tanda de penals, el Llagostera el Llagostera tornarà a afrontar una eliminatòria molt exigent de la copa, però aquesta vegada amb l’avantatge de tenir el factor camp a favor. Els d’Oriol Alsina, que saben que si passen l’eliminatòria se les heuran en la tercera eliminatòria de la competició amb el guanyador del Vilassar-Espanyol B –es disputaria el cap de setmana que ve, just abans que s’aturi la competició fins a la disputa de les eliminatòries finals–, rebran la visita del vigent campió, el Sant Andreu. Els quadribarrats defensen el títol però van haver de suar de valent en la primera eliminatòria per superar el Peralada, en el millor partit dels xampanyers de la pretemporada, després d’una agònica tanda de penals (8-7).

Els dos equips es van veure les cares en el tram final de la temporada passada en un partit de mal record per als d’Oriol Alsina, i és que després d’avançar-se en el marcador van veure com el Sant Andreu era capaç de capgirar el resultat i endur-se els tres punts d’un municipal que semblava un fortí. Ara, els gironins arriben al duel en plena etapa de preparació i amb algunes peces pendents d’incorporar, com un mig de qualitat, un central i un davanter sub-23. Els preus de les entrades del partit d’avui són de 6 euros a general, 10 euros a tribuna descoberta i 15 euros a tribuna coberta.

Tres partits avançats

Juntament amb el Llagostera-Sant Andreu avui es disputaran l’Andorra-Lleida, el Vilassar-Espanyol B i l’Hospitalet-Castelldefels, mentre que qui no haurà de disputar aquesta eliminatòria és l’Horta, que va superar l’Olot la setmana passada i va quedar exempt. Ahir, els que ja van aconseguir el bitllet per a la tercera eliminatòria van ser el Badalona, el Santfeliuenc i el Prat, que van superar la FE Grama, el Sabadell i el Cornellà, respectivament.

Ahir
1. FE Grama-Badalona
(4) 1-1 (5)
2. Santfeliuenc-Sabadell
(6) 1-1 (5)
3. Prat-Cornellà
(4) 1-1 (1)
Avui
4. Andorra-Lleida
19 h
5. Llagostera-Sant Andreu
19.30 h
6. Vilassar-Espanyol B
19.30 h
7. L’Hospitalet-Castelldefels
20 h
Exempt:
Horta
3a eliminatòria
Horta - GUANYADOR 1
Guanyador 5 - Guanyador 6
GUANYADOR 2 - Guanyador 7
Guanyador 4 - GUANYADOR 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)