2a divisió FEF

Sergio Cortés arriba a Llagostera per suplir la baixa de Moussa

2a divisió B. Després de traspassar el de Mali a l’Andorra els llagosterencs tanquen la incorporació de l’extrem de Granollers, que arriba procedent de l’Ebre i amb gairebé 200 partits a la categoria

El Llagostera ha reaccionat ràpidament a la marxa de Moussa, que ha estat traspassat a l’Andorra aquesta mateixa tarda, i és que el seu recanvi no s’ha fet esperar ni un dia. Serà l’extrem de Granollers Sergio Cortés, que arriba per completar de nou aquesta posició a la plantilla d’Oriol Alsina. Amb 25 anys, Cortés aterra a terres gironines procedent de l’Ebre, amb qui el curs passat va disputar 32 partits a la categoria de bronze i va marcar dues dianes. De fet, tot i la seva joventut Cortés compta amb molta experiència a la categoria, i és que des que va debutar amb 18 anys amb el Badalona ha jugat un total de 188 partits a 2a B entre el conjunt badaloní, el Mallorca B, el Burgos, el Cornellà i l’Ebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)