2a divisió FEF

La competició canvia la cara

2a divisió B. L’Olot rep la visita de l’Ebre (a les 18 h) disposat a començar la lliga amb un bon resultat després d’una pretemporada irregular per culpa de les lesions, que ja són història

L’ambient de 2a divisió B tornarà avui al municipal d’Olot, amb l’equip olotí desitjant que aquests mesos d’aturada no hagin passat factura. I és que la pretemporada segurament no ha estat tan productiva com s’hagués volgut, però ara ja no hi ha temps per a lamentacions. Vestir-se de curt i competir és l’única alternativa viable per a l’equip de Raúl Garrido, que a les 18 h rebrà la visita de l’Ebre. “És evident que la pretemporada i la competició no tenen res a veure. Quan arriba el primer partit de lliga tothom canvia la cara i treure conclusions del que ha passat en els partits anteriors no serveix”, sentencia Garrido, satisfet també per veure com l’equip arriba en plena forma tot i les lesions que ha sofert en la pretemporada: “Tenim el beneït problema de no saber quin onze fer perquè tota la plantilla està disponible, un fet que no havia passat en tota la pretemporada.”

Més enllà dels nervis habituals de la primera jornada, l’Olot té molt clar quina via ha de seguir per sumar els primers punts de la temporada. Aquest avantatge no el té el seu rival d’avui, l’Ebre, que durant l’estiu ha patit una metamorfosi gairebé sencera respecte de l’equip de la temporada passada. “Fins ara era un rival amb una mentalitat molt clara i un bloc de feia anys, però ara tenen un entrenador nou i la plantilla també és gairebé nova. Això fa l’anàlisi més complicada, perquè tenim poques referències, però els jugadors sí que els coneixem i sabem què ens podem esperar. A més, el fet que no vinguin de tenir continuïtat segurament comporta que necessitis agafar els conceptes més a poc a poc i, com que és la primera jornada, ens en podem beneficiar”, analitza el tècnic Raúl Garrido, que tampoc va donar cap pista de quin serà el seu primer onze de la temporada: “Com sempre m’agrada anar rotant les alineacions, segons l’estat de forma dels jugadors i el que ens pugui exigir el rival.”

Àlamo no es quedarà

L’Olot ja ha decidit que el carriler Sergi Àlamo, que estava a prova, no formarà part de la plantilla d’aquesta temporada. La falta de ritme després d’un any en blanc ha estat un aspecte determinant.

LA PRÈVIA

Quan arriba el primer partit de lliga tothom canvia la cara i treure conclusions del que ha passat en els partits anteriors no serveix
Com que és la primera jornada ens podem beneficiar que l’Ebre té una plantilla pràcticament nova
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)