2a divisió FEF

Un penal transformat per Hèctor Simón dona el triomf a l’Olot (1-0)

2a divisió B. L’Olot arrenca la lliga sumant els primers tres punts en una victòria treballada però justa després de fer dos travessers i dominar al contrincant

L’Olot s’ha estrenat en la lliga amb una victòria patida i per la mínima contra l’Ebre (1-0). Després de fer dos travessers, un de Blázquez i un altre de Natalio, Hèctor ha executat molt bé una pena màxima forçada per Kilian Grant (83’).

En la primera part, l’Olot ha intentat fer-se amb el control del joc a còpia de possessió de pilota. Ben aviat, Blázquez ha gaudit de la primera arribada però el seu xut ha marxat als núvols (2’). L’Ebre ha començat a carburar i Álvaro (18’) i Adrià de Mesa (22’) han fet treballar de valent a Pol Ballesté. El primer no ha arribat a rematar bé una bona centrada però el segon ha topat amb el porter de l’Olot, que ha refusat el perill de manera providencial.

L’equip dirigit per Raúl Garrido ha despertat en el tram final del primer acte i Hèctor Simón ha pogut avançar el seu equip després d’una pentinada de Kilian. El de Llançà ha posat la punta de la bota però Salva ha refusat el perill. La gran ocasió pels de la Garrotxa ha arribat en el 41, quan Blázquez ha executat una falta a la frontal que ha topat amb el travesser.

En la segona part, les ocasions han estat escasses. L’Ebre ha buscat fer mal a través de l’estratègia, mentre que l’Olot ha tingut la possessió sense generar molt de joc ofensiu. Al final però, els de Garrido han accelerat i primer en el 79, Natalio ha enviat una altra pilota al travesser i en el 82 Kilian ha forçat un penal clar davant d’Espín.

Hèctor ha executat la pena màxima enganyant a Salva per establir l’1-0 definitiu i segellar la victòria olotina en l’estrena de la lliga.