2a divisió FEF

El Llagostera fa saltar la banca al Nou Estadi (1-3)

Merescuda. Els d’Oriol Alsina, amb les idees molt clares, tornen per la porta gran a 2a B amb una victòria al camp del Nàstic, el principal candidat a l’ascens

El Llagostera no podia haver somiat un retorn millor a 2a B, i és que ha fet saltar la banca al camp del Nàstic, el principal candidat a l’ascens. Tot i començar perdent Nahuel, Sascha i Adri Lledó, des dels nze metres, han acabat donant la primera victòria del curs als llagosterencs.

La primera part del Llagostera ha estat gairebé perfecte. No ha començat gens bé, i és que en els primers minuts Maynau ha comès un penal sobre Habran que Bonilla ha convertit en l’1-0. Tot i això la reacció dels d’Oriol Alsina ha estat excel·lent, i és que des de llavors ha estat dominador del partit i ha generat sensació de perill a pilota aturada i en contraatacs. El bon joc ha tingut recompensa al final, quan Nahuel ha rematat una centrada de Gil al segon pal per empatar el partit (41’) i just abans del descans Sascha ha fet l’1-2 amb un gran xut des de la frontal.

Com era d’esperar en la represa el Nàstic ha posat una marxa més al partit. Durant molts minuts ha tingut ben a prop el gol de l’empat, però el Llagostera ha resistit amb una defensa sòlida i les mans salvadores de Marcos. Quan semblava que arribarien els minuts de més patiment Pasquina ha forçat un penal que Adri Lledó ha convertit en l’1-3 (76’), que ha sentenciat el partit.