2a divisió FEF

El retorn més somiat

Brillant. El Llagostera torna a la categoria de bronze amb una gran victòria al camp del Nàstic gràcies als gols de Nahuel, Sascha i Adri Lledó, que capgiren el gol inicial dels locals

nàstic 1 llagostera 3

NÀSTIC DE TARRAGONA:Bernabé; Pol Valentín, Rodríguez, Goldar, Bonilla; Petcoff, Carreón; Jonathan Pereira (Pol Ballesteros, 51’), Lolo Plà (Pol Prats, 66’), Habran (Ferran Giner, 77’); i Pedro Martín.LLAGOSTERA:Marcos; Crespo, Aimar, Yeray, Maynau; David García, Juvanteny (Adri Lledó, 69’); Èric Jiménez (Pasquina, 57’), Gil Muntadas (Bigas, 86’), Nahuel; i Sascha.GOLS:1-0 (10’) Bonilla, de penal. 1-1 (41’) Nahuel. 1-2 (45’) Sascha. 1-3 (76’) Adri Lledó, de penal.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:als locals Rodríguez i Ferran Giner; i als visitants Sascha, Juvanteny, Crespo, Aimar, Èric Jiménez, Maynau i Yeray.PÚBLIC:4.259 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.

Tenint en compte que el darrer partit que havia jugat el Nàstic era a 2a A i que el Llagostera, en canvi, ho havia fet a 3a, ben pocs es podien imaginar el desenllaç del duel d’ahir en l’estrena de la temporada a la categoria de bronze. A la fi els tres punts que hi havia en joc al Nou Estadi van viatjar cap a terres gironines com a premi per a un Llagostera que va viure un partit somiat tot i començar perdent (1-3).

Ordenats al darrere, sense prendre cap risc i intensos en defensa. Així va sortir el Llagostera per intentar puntuar al camp del Nàstic, però el guió se li va girar quan l’àrbitre va xiular un penal de Maynau a Habran molt rigorós. Bonilla el va transformar en l’1-0 i el partit, per si ja no ho era prou, es complicava moltíssim per als homes d’Oriol Alsina.

Personalitat de ferro

Al revés del que es podia esperar, el gol dels locals va ajudar el Llagostera a treure’s la son de les orelles i a perdre tot el respecte al seu rival. Amb joc directe, buscant un Sascha descomunal i intentant aprofitar la pilota aturada, els gironins van començar a fer pessigolles als grana. Abans del descans, les pessigolles es van convertir en un clatellot en tota regla. Nahuel, després d’una gran jugada individual de Gil, va empatar el partit en el 41’ rematant de volea al segon pal. I només quatre minuts després va ser Sascha, l’home del partit, sens dubte, qui va fer l’1-2 amb un xutàs des de la frontal per marxar cap al vestidor en el descans amb un somriure d’orella a orella.

La segona part tampoc va començar gaire bé per al Llagostera. Els grana van sortir amb una marxa més i van tancar els llagosterencs dins l’àrea. Durant alguns minuts no hi havia res més a fer que resistir com fos possible i sempre amb l’ajuda d’un Marcos imbatible, que va fer la guitza a Pedro Martín. Amb el pas dels minuts la situació semblava cada vegada més controlada, però per si no n’hi havia prou el Llagostera es va trobar la sentència amb un penal forçat per un Pasquina molt lluitador. Adri Lledó, que acabava d’entrar i debutava a 2a B, el va transformar en el definitiu 1-3 amb molta calma.

Teníem dubtes amb la resposta dels joves, que necessiten temps, però han estat excel·lents
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Amb el penal et trontolla tot perquè si no espaviles te’n foten cinc, però mai hem perdut de vista l’objectiu de guanyar el partit

Cinc debutants a 2a divisió B

En l’onze inicial que Oriol Alsina va fer jugar al Nou Estadi hi havia tres futbolistes que no havien jugat mai a la categoria de bronze. El més destacat va ser el jove migcampista Pau Juvanteny, que encara no havia ni debutat amb el primer equip. Els altres dos van ser Èric Jiménez i Nahuel Arroyo, que la màxima experiència que tenien era a 3a divisió. A més, sortint des de la banqueta també van debutar a segona divisió B Anselm Pasquina i Adri Lledó.