2a divisió FEF

Una estrena que Nahuel no oblidarà mai

Descarat. L’extrem del Llagostera va liderar la remuntada a Tarragona, amb un gol i molt desequilibri, el dia del seu debut en la categoria

La victòria del Llagostera al camp del Nàstic (1-3) va deixar una gran imatge col·lectiva del conjunt d’Oriol Alsina, però possiblement el que més va cridar l’atenció va ser el bon rendiment dels debutants a 2a B: Èric Jiménez, Juvanteny, Nahuel, Adri Lledó i Pasquina –els dos últims, sortint des de la banqueta–. Entre tots ells qui va brillar especialment amb llum pròpia va ser el de Santa Cristina d’Aro Nahuel Arroyo. L’extrem, titular a la banda esquerra, va liderar juntament amb Sascha la resposta de l’equip després del gol inicial del Nàstic. Descarat per banda, Nahuel va fer anar de corcoll la defensa grana en tots els contraatacs de la primera part fins que va posar la cirereta amb el gol de l’empat, rematant una centrada de Gil. “Va ser un debut de somni perquè realment tot va sortir perfecte, amb el gol i sobretot la victòria de l’equip. És molt maco començar així perquè abans sempre tens la tensió i els nervis de l’estrena, però tot va sortir bé”, valora Nahuel.

Més enllà de l’actuació individual, el cristinenc, que té clar que “el triomf només servirà si l’equip continua competint així en cada partit”, destaca la mentalitat que va demostrar l’equip per capgirar el marcador contra el Nàstic. “Havíem encaixat l’1-0, però ens vam saber refer perquè des del primer minut l’equip tenia molt clar què fer, buscant el joc directe i intentant aprofitar totes les segones jugades. Amb aquesta fórmula vam tirar endavant i el mèrit que té guanyar així en un camp com el del Nàstic és immens”, analitza Nahuel.

EL PROTAGONISTA

Realment n’hi ha per somiar, perquè tot el partit va sortir perfecte, amb un gol i sobretot la victòria. Debutar a segona B així és preciós
Teníem molt clar què fer tot i encaixar l’1-0 i vam tirar endavant. Guanyar així té més mèrit
Nahuel Arroyo
Extrem del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)