2a divisió FEF

Salinas, convençut i agraït

2a divisió B. L’Olot presenta el seu nou davanter Álvaro Salinas, que arriba a la Garrotxa amb fam i ganes de tenir els minuts que li han faltat les dues darreres temporades amb l’Hèrcules

L’Olot va presentar la seva sisena nova incorporació per a aquesta campanya. Álvaro Salinas va posar-se la samarreta vermella del conjunt garrotxí per primera vegada i va oferir les primeres paraules com a flamant fitxatge de la plantilla dirigida per Raúl Garrido.

El davanter d’Albatera (Baix Segura), que ha jugat les quatre darreres campanyes a l’Hèrcules, es definia com a futbolista: “Puc jugar en totes les posicions d’atac, en punta o segona punta, però també a la banda esquerra.” Salinas ja és un més del projecte olotí, diferent de la resta i amb l’objectiu d’ajuntar només jugadors formats als Països Catalans. “Penso que l’Olot és un bon lloc per seguir creixent com a futbolista. Arribo amb molta fam i moltes ganes per tenir minuts. M’ha convençut el projecte i l’estil d’en Raúl Garrido. Estic molt agraït per l’oportunitat, espero que sigui un gran curs per a tots. Tinc moltes ganes de començar”, sentenciava el nou atacant, que en espera de concretar-se l’arribada de Peque, cedit pel Barça B, competirà amb Natalio, Kilian Grant i Joel Arimany en la posició de punta.

Un perfil diferent

L’arribada d’Álvaro Salinas permetrà al tècnic, Raúl Garrido, disposar d’una peça més que pot ocupar diferents posicions d’atac. Salinas té només 23 anys però té experiència en un club important com l’Hèrcules, un dels capdavanters del grup tercer: “Té bona definició amb les dues cames i serà una bona alternativa des del punt de vista ofensiu. Arriba amb moltes ganes i ambició, té molt marge de creixement”, comentava el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset.

EL PROTAGONISTA

L’Olot és un bon lloc per seguir creixent. Arribo amb molta fam i moltes ganes per tenir minuts. M’ha convençut el projecte i l’estil del tècnic
Puc jugar en totes les posicions d’atac, en punta o segona punta però també a la banda esquerra
Álvaro Salinas
davanter de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)