3a divisió FEF

Massa Terrassa per a l’estrena

3a divisió. El Banyoles dona la cara contra un dels candidats al ‘play-off’, empata un 1-0, però acaba sense possibilitats de triomf

terrassa 3 banyoles 1

TERRASSA:Ortega, Eric, Lucas, Galeano, Àlex Fernández, Arranz, Coro (Kilian, 62’), Jaume (Èric, 72’), Genís, Pelegrín i Yaya (Domi, 57’).BANYOLES:Bru, Ferru, Bena, Quimo, Pol, Andreu, Sala (Moha, 67’), Bech, Èric Gispert (Majó, 67’), Turon i Henry (Merca, 80’), .GOLS:1-0 (14’) Jaume. 1-1 (35’) Èric Gispert. 2-1 (66’) Arranz. 3-1 (76’) Genís.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:a Pelegrín (84’), del Terrassa i a Bech (66’), del Banyoles.T.V.:cap..PÚBLIC:Uns 600 espectadors a l’Olímpic de Terrassa.

El Banyoles va perdre en el primer partit del seu retorn a la categoria, deu anys després. Els del Pla de l’Estany van donar la cara davant un dels candidats a jugar el play-off d’ascens i van aconseguir empatar un 1-0 gràcies a una diana d’Èric Gispert. En el segon temps, Arranz i Genís van establir el 3-1 definitiu per a un conjunt banyolí que no va poder fer res davant la qualitat de la plantilla egarenca.

El matx va començar amb un Banyoles valent i poc especulatiu. En el 14, però, una passada a l’esquena de Bena va acabar amb gol de Jaume, que va superar Bru. Poc després, Arranz va estar a punt de fer el 2-0 però va topar amb el pal (24’) i en el 35, Henry va iniciar una bona contra, no va poder superar Ortega però el refús el va caçar Èric Gispert per fer la igualada.

Abans del descans, Bru va salvar els mobles davant Coro i en l’inici de la represa, l’altempordanès Sergi Arranz es va convertir en un malson. En el 62 gairebé supera Bru i en el 66 si ho va aconseguir amb el cap a la sortida d’un corner. El davanter gairebé fa el tercer però Bru va refusar molt bé (75’) i poc després Genís si va aprofitar un embolic a dins de l’àrea banyolina per fer el 3-1 que seria definitiu.

L’equip dirigit per Adam Fontes va marxar amb el cap ben alt d’un dels estadis més imponents de la categoria, en una estrena massa dificultosa contra un equip construït per estar a la part alta de la classificació al final de la temporada.

ELS VESTIDORS

Sabíem que seria complicat sobretot pel que fa al ritme de joc en un camp gros. No estic content perquè hem perdut però hem competit
Hem aguantat com hem pogut l’1-1 però al final ens han fet dos gols d’estratègia i és una llàstima
Adam Fontes
entrenador del banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)