Un toc d’atenció

3a divisió. El Figueres perd en l’estrena contra un dels nouvinguts, el Manresa, que va ser més efectiu (0-2)

figueres 0 manresa 2

FIGUERES:Romans, Genís Balaguer, Gallo, Uri Ayala, Belenchón, Bora, Marc Gelmà, Modest, Duba (Ousman, 76’), Pepu Soler i Sergio Álvarez (Mario, 55’).MANRESA:Pol, Jonny, Joan (Biel, 73’), Solernou, Erik, Bernat, Luque, Walter, Joanet, Orellana (David, 65’) i Joel (Pierre, 89’).GOLS:0-1 (43’) Orellana. 0-2 (93’) Biel, de penal.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:als locals Marc Gelmà, Gallo, Uri Ayala i Romans; i als visitants David, Luque i Biel. PÚBLIC:uns 400 espectadors.

L’estrena del nou projecte del Figueres no va ser gaire lluïda, i és que els de Xavi Agustí van perdre 0-2 a Vilatenim contra un dels equips procedents de 1a catalana com el Manresa. El resultat segurament no va fer justícia als mèrits dels dos equips, i és que la Unió va tenir ocasions per sumar com a mínim un punt, però sí que serveix per donar un toc d’atenció a un equip pràcticament nou que a poc a poc ha d’anar creixent.

Les sensacions que van deixar els figuerencs no van ser dolentes, i és que des de l’inici van sortir a buscar la porteria rival. En els primers minuts va costar força, però després la Unió va començar a trobar alguna via per fer mal a la defensa amb un Pepu Soler força actiu, que fins i tot va rebre un possible penal que el col·legiat va passar per alt. Semblava que els figuerencs anaven creixent, però en els minuts abans d’arribar al descans el Manresa va fer un pas endavant, va posar més intensitat i va trobar el 0-1 amb un remat de cap d’Orellana (43’).

En la represa el Figueres va sortir disposat a capgirar el marcador però el Manresa no es va amagar, i també va buscar el segon. Les ocasions es van anar succeint a les dues porteries, amb una mica més d’insistència de la Unió que per bandes era capaç de generar perill. La defensa del Manresa, però, no va cedir gens i va anar aguantant el pas dels minuts consumint les esperances dels figuerencs de trobar l’empat. De fet, el que va arribar va ser una aturada magistral de Romans en el minut 83, però el porter letó ja no va poder evitar el 0-2 de penal, transformat per Biel, en el temps afegit.

Excepte algunes accions, l’equip ha estat bé i ha fet el que s’havia treballat
Xavi Agustí
entrenador del figueres
En la primera part no hem generat les ocasions que volíem. Després hem obert el camp i hem generat perill. El resultat enganya