3a divisió FEF

El Sants hi posa la contundència

3a divisió. El Peralada acaba golejat contra el Sants després de mostrar-se tou en defensa i clarament superat jugant amb un home menys

sants 4 peralada 2

SANTS:Oriol, Mulero (Aleix, 79’), Sergi, Picolo, Juli, Guille, Navarro, Fabre, David Cura, Guillermo (Avilés, 83’) i Josele (Sergio, 67’).PERALADA:Aroca, Carles Puig, Canal, Romero, Cunill, Ivan Amoedo (Arnau Ortiz, 70’), Èric Vilanova, Ritxi Mercader (Bertomeu, 56’), Xavi Ferrón, Pime (Guillem, 56’) i Marc Medina.GOLS:1-0 (10’) Juli. 2-0 (46’) Josele. 3-0 (79’) Guillermo. 3-1 (85’) Marc Medina. 4-1 (90’) Navarro. 4-2 (94’) Marc Medina.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:A Navarro (27’), Mulero (64’), Sergio (70’) i Guillem (89’), del Sants i a Cunill (25’) i Marc Medina (78’), del Peralada.T.V.:pPer doble amonestació, a Canal (48’ i 60’), del Peralada.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al camp de futbol de l’Energia de Barcelona.

El Peralada va sortir escaldat del camp de futbol de l’Energia (4-2). El Sants va ser més contundent a l’àrea rival i va aprofitar el joc directe per superar una defensa empordanesa tova i minvada amb l’expulsió de Canal (60’).

Quan no havia passat res, en la primera arribada del partit, Juli va avançar el Sants amb un xutàs des de fora de l’àrea que va agafar una paràbola impossible d’aturar per Aroca. Amb el gol, el Peralada va intentar dominar, però no va estar fi a la zona de tres quarts. Sergi Romero va avisar dues vegades, però no va ser precís amb les rematades (24’ i 45’). En la darrera, Pime tampoc va estar fi en el rebuig del porter per empatar.

En el segon 17 després de la represa, Josele va fer el segon gol en una jugada indigna a tercera –els locals van necessitar només dues passades. Això i l’expulsió de Canal en el 60 va deixar el Peralada tocat de mort. L’entrada de Bertomeu va revifar els xampanyers, però Guillermo va fer el 3-0 (79’).

Al final, Medina va retallar distàncies, ja sense temps (85’), Navarro va fer el quart pels barcelonins arrencant des del mig del camp i, ja en l’últim minut del temps afegit, Guillem va establir el 4-2 definitiu en un partit en què els d’Albert Carbó van ser poc contundents.

ELS VESTIDORS

Hem estat millor quan hem combinat, però quan ens hem contagiat del seu joc no ens hem sentit gens còmodes
Albert Carbó
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)