2a divisió FEF

L’última peça a última hora

Reforç. L’Olot incorpora el carriler José Antonio Soler, que arriba cedit de la Cultural Leonesa, abans del tancament del mercat per completar la plantilla de Raúl Garrido

Passades les sis de la tarda, l’hora del tancament del mercat, l’Olot va anunciar –s’havia tancat a temps uns minuts abans– l’arribada de José Antonio Soler, l’última d’aquest mercat d’estiu, en què els olotins han estat més que enfeinats i han tancat nou fitxatges, molts més del que era habitual en els darrers anys. El carriler valencià de 24 anys es converteix així en l’última peça de la plantilla que dirigeix Raúl Garrido, bastant més llarga de la que va tenir la temporada passada.

Igual que ho van fer fa uns dies Peque i Arnau Comas, Soler arriba a Olot només per una temporada i cedit, procedent de la Cultural Leonesa. El d’Atzeneta, de fet, va arribar aquest mateix estiu al seu club d’origen, però ha acabat fent les maletes per tenir més minuts i revalorar-se. De fet, Soler té força experiència en la categoria de bronze, i és que les dues últimes temporades ha estat una peça clau en els esquemes de l’Ontinyent. El curs 2017/18 va disputar un total de 34 partits, mentre que el curs passat en va jugar 26 abans de la retirada de la competició del conjunt valencià. No va ser la seva primera experiència a segona B, perquè en les temporades 2013/14 i 2014/15 va jugar 20 partits entre l’Alcoià i l’Eldenc abans de jugar dues temporades a tercera per guanyar més experiència.

Soler gairebé sempre ha actuat de lateral dret, però també es pot adaptar a l’esquerre i destaca per la seva velocitat i bona arribada. La seva arribada a l’Olot podria tenir conseqüències en la plantilla, i és que ara Raúl Garrido té 23 jugadors, un més dels que es poden inscriure. Hi ha dues opcions; una és deixar sense fitxa fins al gener Barnils, lesionat de llarga durada, o buscar una sortida a tercera a algun jugador. Aquesta opció sembla la més probable i el sacrificat podria ser el jove carriler Joel Arumí, que amb l’arribada de Soler podria gaudir de menys oportunitats.

A Llagostera, res

Qui no va moure ni un dit l’últim dia de mercat va ser el Llagostera, que ja va avançar tota la feina fa uns dies i només estava obert a alguna oportunitat de mercat que no es pogués deixar escapar. A més, els d’Oriol Alsina ja tenen les 22 fitxes donades i tancar una incorporació més hauria volgut dir obligatòriament compensar-ho amb una sortida. De fet, qui s’ha quedat sense fitxa del primer equip tot i haver-se anunciat així és el migcampista Àlex Cobos, que podria jugar a segona B però ho hauria de fer amb fitxa del filial, com ho fa també Juvanteny. Qui sí que té fitxa és Jordi Maymí, que fa un any i mig que està lesionat però que ja va jugar uns minuts en la pretemporada.

José Antonio SOLER Durà
Atzeneta d’Albaida (València) 7-5-1995 (24 anys) Posició: lateral Alçada: 1,8 m
Etapa de formació
València
Etapa de sènior
13/14
Alcoià (2a B) 5 p., 0 g.
14/15
Alcoià (2a B) 7 p.,0 g.
14/15
Eldenc (2a B) 8 p., 0 g.
15/16
Benigànim (3a)
15/16
Ieclà (3a)
16/17
Ontinyent (3a)
17/18
Ontinyent (2a B) 34 p. 0 g.
18/19
Ontinyent (2a B) 26 p. 3 g.
19/20
Olot (2a B) ?
DEBUT A SEGONA B:
El 12 de gener del 2014, en un Alcoià-l’Hospitalet (1-1), va jugar 17 minuts.

Arnau Comas: “A casa podrem jugar i fer un bon futbol, el de l’Olot”

L’Olot va aprofitar el dia d’ahir per presentar una de les últimes incorporacions, la del central de Cassà de la Selva Arnau Comas, que arriba cedit procedent del Barça B. “Incorporem un perfil de central molt concret, amb alçada i bona sortida de pilota que ha generat moltes expectatives pel futur que li espera i li hem volgut donar una oportunitat”, va comentar el director esportiu, Sergi Raset, segur que el pas per Olot també pot beneficiar el jugador: “El podem ajudar a millorar i tornar al Barça com un futbolista més fet.” En la mateixa línia es va expressar el cassanenc, segur que tot i la seva joventut i la competència que tindrà a l’eix central pot gaudir d’oportunitats. “Tenia altres ofertes però aquesta és la millor, i és que vull aportar el meu gra de sorra en una categoria dura com la segona B. Em sento còmode amb el sistema de tres centrals, puc jugar en qualsevol de les posicions i ajudar en la sortida de pilota perquè estic segur que sobretot a casa podrem jugar i fer un bon futbol, el futbol de l’Olot”, va destacar Comas, content també de canviar d’aires: “Feia molts anys que era a Barcelona i aquest any em pot servir per desconnectar en un club amb gent de casa, cosa que ha estat un punt a favor per venir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)