3a divisió FEF

El Figueres vol els primers punts en un camp difícil

3a divisió. Els de Xavi Agustí visiten l’Hospitalet (19 h) disposats a sumar

La primera jornada va deixar una mala sensació a la Unió amb la derrota a Vilatenim contra el Manresa (0-2), un dels equips procedents de 1a catalana, en un duel en què els va faltar efectivitat. Per això els de Xavi Agustí volen sumar els primers punts de la temporada com abans millor, per reforçar la moral i treure’s la pressió de sobre. Avui tindran la segona oportunitat per fer-ho però no serà gens senzill, i perquè els figuerencs visiten l’Hospitalet (a les 19 h), un dels aspirants a l’ascens. “És un camp molt complicat per sumar, contra un dels millors equips, que està configurat per tenir la pilota acumulant molts jugadors per dins, però si fem com el curs passat,tenim seguretat amb la pilota i estem encertats a les àrees, podem guanyar”, analitza el tècnic figuerenc.

Bicker no fitxarà

Per al partit d’avui Xavi Agustí no podrà comptar amb els lesionats Tarrenchs i Gabri ni amb Embela, convocat amb la selecció. Tampoc hi serà Treviño, encara en tràmits burocràtics, ni César Bicker, que no formarà part de la plantilla perquè la paperassa que necessitava el seu fitxatge s’hauria endarrerit molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)