3a divisió FEF

El temps s’acaba a Reus

3a divisió. El conjunt roig-i-negre hauria d’inscriure avui els jugadors per poder competir en la tercera divisió i no ser exclòs. Onolfo no ha posat els diners i l’acord de venda no arriba a temps

Ni a segona A, ni a segona B, ni a tercera divisió, ni a primera catalana. Ni el Reus ni tampoc el Reus B competiran aquesta temporada. Només un gir dels fets del tot inesperat faria que el conjunt roig-i-negre pogués sortir demà a Vilafranca i, per tant, evitar l’exclusió de la lliga. Tot indica, doncs, que el grup cinquè de la tercera divisió quedarà amb dinou equips i una plaça menys per baixar de categoria (seran dues, en lloc de tres).

Per poder competir, el Reus havia de pagar 221.000 euros en concepte de deutes per als jugadors del filial que van denunciar davant l’AFE. Però els diners, de moment, no han arribat. El propietari, Clifton Onolfo, no disposa de líquid suficient per satisfer aquesta quantitat i, també, la venda del club a un grup d’inversors locals –entre els quals hi ha Borges o Tecnol, tal com va deixar entreveure el mateix Onolfo– està encallada per la presència de David Peña al capdavant. Peña era advocat d’Onolfo però el nord-americà considera que l’ha traït perquè, segons afirma, ha utilitzat informació privilegiada al seu favor.

Sense novetats

L’administrador concursal va demanar auxili judicial per tal que el Reus pogués competir a tercera divisió sense liquidar el deute però el jutjat mercantil número 1 de Tarragona va denegar per segona vegada aquesta petició. Era l’última carta que podia jugar l’entitat per no ser desqualificada de la lliga.

El futur de la societat anònima, doncs, queda en suspens, tot i que el fet de no competir en la tercera divisió no ha d’implicar per força la desaparició. Tot queda en mans de l’administrador concursal, que n’ha de determinar la viabilitat, tot i que Peña afirma que l’escenari d’un altre descens facilitaria començar de nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)