2a divisió FEF

A bronze fa més goig

2a divisió B. El Llagostera visita el camp del Prat en un duel que es preveu molt igualat entre els dos ascendits de tercera el curs passat

El Llagostera i el Prat es tornaran a veure les cares després d’aconseguir l’ascens la temporada passada, que van acabar com a primer i quart classificat de tercera. Els dos equips se les hauran al Sagnier (18.45 h) després d’haver-se mantingut invictes en les dues primeres jornades –tot i que els del Baix Llobregat no han passat de l’empat–, així que intentaran mantenir una inèrcia positiva que encara els dura des del curs passat. “Ens coneixem molt dels últims anys i tenim unes plantilles i una manera de jugar molt semblants. La seva gran fortalesa és el bloc per sobre de les individualitats i estan molt ben treballats. Sobretot són molt eficaços en l’estratègia, tant la defensiva com l’ofensiva”, analitza el tècnic Oriol Alsina, que adverteix que serà “molt difícil marcar-los un gol i guanyar al seu camp”.

Els llagosterencs saben que han d’aprofitar el bon moment per sumar ara tot el que puguin. “Si no estem centrats del tot i cada jugador dona el màxim, no sumarem, i és que sabem que hem d’igualar o superar la mentalitat dels rivals per, com a mínim, empatar”, comenta Alsina, que per al partit d’avui no podrà comptar amb els lesionats Magallán, Maymí i Pitu.

LA PRÈVIA

S’assemblen molt a nosaltres. La seva fortalesa és el bloc i tenen l’estratègia molt ben treballada. Serà molt difícil fer-los un gol
Si cada jugador no dona el màxim no sumarem. Com a mínim hem d’igualar la seva mentalitat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)