Girona

El final no és en el minut 90

El rival. El líder del campionat, el Cadis, al qual visitarà el Girona dissabte, està abonat al temps afegit; tres de les quatre victòries que acumula han arribat amb gols decisius en els minuts 90, 94 i 101

Un partit de futbol no acaba en el minut 90, i el Cadis, el líder en aquest inici de campionat, al qual visitarà el Girona dissabte al Ramón de Carranza, ho està posant de manifest. I és que el conjunt orientat per Álvaro Cervera, que ha guanyat tots els partits disputats, acumula quatre victòries en quatre jornades i ha aconseguit el 50% dels seus punts en el temps afegit, un cop esgotat el període reglamentari. Així, tres dels quatre triomfs assolits pels andalusos s’han produït amb dianes marcades a partir del minut 90 del matx. Sense aquests tres gols, el conjunt groc sumaria sis punts, en contraposició amb els dotze que té ara.

És evident, doncs, que el Cadis és un equip que accelera en els últims instants de partit. En la primera jornada, l’única en què el temps afegit no va ser decisiu, també va guanyar en el tram final. Va ser contra la Ponferradina (3-1), en un duel que va arribar a l’últim quart d’hora mantenint l’empat, fins que Alberto Perea, en el 76, va decantar la balança, abans que Nano sentenciés en el 86. Aquest ha estat el matx més tranquil dels grocs, que a partir de llavors viuen abonats als finals èpics. La setmana següent van visitar el Mirandés (1-2) a Anduva i la victòria va arribar en el minut 90 des del punt de penal. Álex Fernández va donar tres punts als seus marcant una pena màxima que va iniciar la ratxa de triomfs agònics. El va seguir el que van signar contra l’Extremadura (2-1). Aquell duel, corresponent a la tercera jornada, no es va decidir fins al 94, amb una diana de Jon Garrido en el llançament d’un córner.

I aquesta última jornada, els de Cervera, contra el Racing (1-2) a El Sardinero, van seguir amb la dinàmica. En feu càntabre, amb el duel agonitzant en un llarg temps afegit de set minuts propiciat per les interminables aturades del VAR, es va produir un penal a l’àrea local, que no es va xutar fins al minut 101. L’especialista, Álex Fernández, el va transformar i va confirmar el ple d’un Cadis que continua instal·lat en el lideratge.

JORNADA 1
Cadis - Ponferradina 3-1
0-1 (44’) Pablo Trigueros. 1-1 (55’) Javi Navarro. 2-1 (76’) Alberto Perea. 3-1 (86’) Nano.
JORNADA 2
Mirandés - Cadis 1-2
0-1 (61’) Alberto Perea. 1-1 (86’) Martín Merquelanz. 1-2 (90’) Álex, de penal.
JORNADA 3
Cadis - Extremadura 2-1
1-0 (32’) Álex. 1-1 (54’) Zarfino. 2-1 (94’) Jon Garrido.
JORNADA 4
Racing - Cadis 1-2
1-0 (34’) Alberto Perea. 1-1 (85’) David Barral. 1-2 (101’) Álex, de penal.

Álex Fernández i l’ex-Llagostera i ex-Olot Alberto Perea, màxims golejadors

En dos dels tres triomfs segellats en el temps extra, apareix un futbolista del Cadis en la fotografia, Álex Fernández. El migcampista de 26 anys ha estat l’artífex de la victòria en dues ocasions, al camp del Mirandés i al del Racing, amb dianes des del punt de penal, xutades en diferents bandes. Álex, doncs, està veient porteria, ja que, a aquests dos gols, se n’hi ha d’afegir un altre que va anotar contra l’Extremadura, i amb tres dianes ja és el màxim golejador dels grocs en aquest inici de campionat, juntament amb Alberto Perea. I és que l’atacant, exjugador del Llagostera (2014/15) i de l’Olot (2015/16), està protagonitzant un inici de campionat sensacional, també amb tres gols en quatre partits. Perea ha marcat contra la Ponferradina, contra el Mirandés i contra el Racing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)