2a divisió FEF

“L’Òscar és irrepetible i insubstituïble”

2a divisió B. Oriol Alsina s’acomiada del seu inseparable amic des de fa nou anys, que fitxa pel València com a ajudant d’Albert Celades

El Llagostera i Oriol Alsina s’han fet a la idea que Òscar Álvarez, vinculat al club des del 2011, ja és un dels nous integrants del cos tècnic del València. El tècnic del conjunt llagosterenc desitja sort al seu amic, al qual defineix com a “irrepetible i insubstituïble”, ja sigui a la banqueta o en la direcció del futbol de base: “Amb l’Òscar ens enteníem amb la mirada, els dos sabíem què s’havia de dir i com calia fer les coses en cada moment. Per a mi i per al club la seva marxa és una pèrdua esportiva, i emocional”, diu Alsina, que ja sabia pel mateix Álvarez que era possible que iniciés un nou projecte al costat d’Albert Celades, el flamant tècnic del València: “Ha passat dies de nervis perquè intuïa que passaven coses i alhora li sabia greu deixar el club. Si era una proposta important l’havia d’agafar”, afegeix el d’Arenys de Mar, que en els pròxims dies decidirà qui serà el nou ajudant: “Toca pensar en el Vila-real B, després decidiré què fem. Hi ha opcions que s’han ofert, o potser fem un moviment intern amb algun entrenador del futbol de base.”

EL PROTAGONISTA

Ens enteníem amb una mirada. Per a mi i per al club la marxa és una pèrdua esportiva i també emocional
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)