Territorial

El Girona vol fer saltar la banca

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal volen signar la primera victòria del curs amb lletres d’or en la visita al Barça (12 h, Esport3)

L’empat contra l’Osca (1-1) en la primera jornada va deixar un gust amarg als gironins després d’encaixar un gol només de començar i avui ho volen oblidar de cop amb un partit que pot marcar una temporada, i és que els gironins visiten el Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12 h, Esport3) i són conscients que, si sumen, tindran un reforç moral immens per a les pròximes jornades. “Hi anem amb la màxima il·lusió perquè és un dia d’aquells que tens molt a guanyar i poc a perdre. Hem d’intentar patir com menys millor i sobretot resistir en els primers minuts, que serà el més important perquè si, com l’any passat, es posen al davant aviat és complicadíssim frenar-los. Si els donem algun ensurt es poden anar incomodant i les nostres possibilitats de treure un bon resultat aniran creixent”, analitza l’entrenador del juvenil del Girona, Àlex Marsal, que ja sap què és guanyar al camp del Barça i vol aprofitar que als blaugrana encara els falta rodatge: “És un gran equip, però encara estan en construcció, amb jugadors al filial com és habitual després de la pretemporada.”

LA PRÈVIA

És un dia d’aquells amb molt a guanyar i poc a perdre. Resistir l’inici serà el més important
Àlex Marsal
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)