Territorial

Un 6 de 6 per començar

1a Catalana. L’Escala signa un inici de temporada perfecte després de superar un Lloret que havia reaccionat en la represa

L’ESCALA 4 LLORET 1

L’ESCALA:Moha, Pau Ribas, Argi, Botxi (Gallardo, 89’), Rami, Ayoub (Moha, 67’), Marçal (Musa, 67’), Uri Sala, Toribio (Nil, 81’), Jam i Nasi (Joel, 81’).LLORET:Castilla, Mahamadou (Bukary, 46’), Lobo, Poderoso (Bader, 82’), Chamizo, Marc Vilà, Fajardo (Raúl, 59’), Peque, Boris (De la Peña, 46’), Dani Gómez i Nil Pàmies (Massegú, 79’).GOLS:1-0 (1’) Nasi. 2-0 (12’) Toribio. 2-1 (61’) Peque. 3-1 (84’) Jam, de penal. 4-1 (87’) Jam.ÀRBITRE:Rodríguez Díaz.T.G.:Als locals Argi, Botxi i Rami; i als visitants Boris, Bukary, Massegú, Lobo i Peña.

Un gol matiner d’Ignasi Massó va avançar l’Escala en el derbi gironí. Abans del primer quart d’hora, l’equip de Sepu ja havia ampliat l’avantatge mitjançant Iván Toribio, de cap, i els locals marxaven al descans amb un resultat còmode que feia justícia al que s’havia vist al damunt del terreny de joc. En la segona meitat, el Lloret va sortir endollat aprofitant l’endormiscada local i va arribar fins i tot a empatar, però el segon gol va ser anul·lat. Jam, amb un doblet, va sentenciar el matx al tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)