3a divisió FEF

Carles Coto reforça el Figueres

3a divisió. El migcampista figuerenc s’enrola a la Unió després d’una extensa carrera a l’estranger i experiències puntuals a segona B

Aprofitant que el mercat de tercera divisió no es tanca fins el mes de gener el Figueres continua aprofitant qualsevol oportunitat per reforçar-se i ahir va anunciar i presentar el fitxatge del migcampista Carles Coto. El figuerenc, de 31 anys, ha de permetre a l’equip de Xavi Agustí fer un sal de qualitat després d’un inici de temporada complicat, amb només un punt dels dotze que s’han disputat, i ja estarà disponible per jugar aquest diumenge a Vilatenim contra l’Europa.

Tot i fitxar pel club de casa Carles Coto viurà la seva primera com a futbolista a la demarcació després de viure mil i una aventures a l’estranger combinades amb alguna temporada a 2a divisió B. I és que el migcampista va acabar l’etapa de formació al Barça i després ha jugat en un total de deu equips de l’estranger –el Mouscron de Bègica; l’Anorthosis, l’Ethnikos, el Doxa i l’Ermis de Xipre; el Dinamo de Tiblisi de Geòrgia; el Dinamo de Minsk de Bielorússia; el Bunyodkor de l’Uzbekistan; el San Marino d’Itàlia i el Volos de Grècia, el seu anterior equip– i en tres equips espanyols a la categoria de bronze –el Sevilla Atlètic, el Benidorm i el Rayo Majadahonda, amb qui va assolir l’ascens a 2a A fa dos cursos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)