2a divisió FEF

Un altre filial en el camí

2a divisió B. El Llagostera visita Bunyol per enfrontar-se amb l’Atlètic Llevant, en el segon duel consecutiu contra un equip filial. Els d’Alsina intentaran mantenir la ratxa immaculada a domicili

La vida del revés. Acostumat a fer-se fort a casa i comptar la majoria dels partits davant de la seva afició per victòries, el Llagostera, que aquest curs no ha guanyat cap dels dos partits com a local –ha empatat contra l’Eixea (2-2) i ha perdut contra el Vila-real B (0-3)–, visita la ciutat esportiva del Llevant, a Bunyol, amb l’objectiu de mantenir la ratxa immaculada a domicili, on ha guanyat els dos partits que hi ha disputat –contra el Nàstic (1-3) i el Prat (1-2)–: “El més normal és que guanyem més partits a casa que a fora, i segurament al final de la lliga serà així. Sort, però, dels punts sumats en camp contrari, perquè al municipal no hem estat afortunats en els dos primers partits”, explica el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

El filial granota es creuarà en el camí de l’equip d’Oriol Alsina, que després de perdre contra el Vila-real B, vol tornar a puntuar per continuar a la part mitjana-alta de la classificació: “Tenim set punts i firmo mantenir la mitjana que hem sumat fins ara. Estem bé, tot i que venim d’una derrota que pels mèrits que vam fer va ser massa àmplia. Volem esgarrapar punts per continuar forts i amb bons números a domicili”, comenta Alsina.

L’Atlètic Llevant és en posició de promoció de permanència, després de sumar tres punts en els tres partits que ha disputat fins ara. Els blaugrana no van jugar la setmana passada per culpa de les inclemències meteorològiques que van convertir literalment en una piscina l’estadi de l’Oriola: “No estem cansats, ja que haurà passat tota una setmana des de l’últim partit, però no sabem si serà un hàndicap o un aspecte favorable, l’aturada que han tingut. Que no hagin competit des de fa tants dies potser és un avantatge per a nosaltres”, analitza el d’Arenys, que respecte al filial del Llevant diu: “És un equip diferent al del Vila-real B. Juguen molt per bandes ja que tenen extrems de molta velocitat, i fan unes transicions perilloses que els permet acumular molts efectius a la rematada. Haurem d’estar centrats”, sentencia el tècnic, que no podrà disposar de Pitu, Maymí ni Magallán.

LA PRÈVIA

L’Atlètic Llevant juga per bandes, ja que té extrems de molta velocitat, fa unes transicions perilloses i acumula efectius a la rematada
El més normal és que guanyem més partits a casa que a fora, i segurament al final serà així
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)