2a divisió FEF

La força del municipal per tornar al camí del triomf

2a divisió B. L’Olot rep el València Mestalla amb l’objectiu ambiciós de vèncer i deixar enrere la sèrie de dues derrotes consecutives en la lliga

Lluny de qualsevol preocupació, ja que el curs tot just ha començat, l’Olot rep la visita del València Mestalla al municipal (a les 18 h) després d’haver perdut els dos últims enfrontaments del campionat –en l’últim minut contra el Lleida Esportiu a casa (0-1) i al camp de Castelló, un dels equips capdavanters del grup (1-0)–. Més enllà de les derrotes, els olotins tenen un mal regust per culpa de la falta de gol –en quatre jornades n’han fet dos, tots dos Hèctor Simón des del punt de penal–, un fet que va impedir als de Raúl Garrido tenir més possibilitats de guanyar al Nou Castàlia. “Hem de traduir totes les coses que fem bé amb pilota i sense, defensivament i ofensivament, per sumar els tres punts. Per vèncer hem d’intentar que passin coses, a través de mecanismes, per fer gol però després hem de ser encertats. Estaríem preocupats si no generéssim aquest joc i les oportunitats”, analitza el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido. “Després del partit a Castelló estàvem dolguts, però també reforçats perquè vam tenir una idea clara i convicció. Ens sentim forts però volem la victòria ja que fem moltes coses bé i cal que tot això es tradueixi en punts”, hi afegeix.

Un filial amb potencial

El València Mestalla no ha començat amb bon peu el curs ja que es troba en dissetena posició amb tres punts. Els valencianistes encara no han guanyat cap partit però encadenen tres empats, un fet que explica la seva competitivitat. “Han apostat per jugadors joves i són un filial recognoscible, volen la pilota i no és gaire diferent d’altres filials del grup”, comenta el tècnic valencià del conjunt de la Garrotxa, que puntualitza: “En el futbol actual has de controlar diferents registres per ser més complet i els filials no són cap excepció. Es dediquen a formar futbolistes per a l’elit i si no són complets no arribaran a cotes altes. Aquests equips són cada vegada més competitius.”

L’Olot afrontarà el matx amb l’única baixa de Pedro del Campo; per sort el cop al genoll que li va fer abandonar el camp del Castelló en llitera ha quedat en un ensurt. El mig empordanès té un edema ossi i podria tornar a ajudar l’equip ja la jornada que ve contra la Nucia. El tècnic del club olotí estarà pendent fins a darrera hora de les molèsties que arrossega a l’espatlla Albert Blázquez, però haurà de tornar a descartar futbolistes per fer la llista de divuit. “Tenim 22 jugadors de nivell i sempre fem canvis per tenir-los tots activats”, deia Raúl Garrido amb referència a l’amplitud de la plantilla.

LA PRÈVIA

Per vèncer hem d’intentar que passin coses per fer gol, però després hem de ser efectius. Estaríem preocupats si no generéssim joc
Ens sentim forts però volem la victòria ja que fem coses bé i s’han de traduir en punts
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)