2a divisió FEF

Al Llagostera se li escapa un punt en els últims minuts (1-0)

Derrotats. Els d’Oriol Alsina controlen l’Atlètic Llevant durant tot el partit però un gol a les acaballes provoca la segona derrota consecutiva

El Llagostera ha encadenat la segona derrota en un partit molt disputat que no s’ha decidit fins el tram final, després que els gironins controlessin gairebé fins el final un Atlètic Llevant que ha dominat el partit i s’ha acabat emportant el premi gros (1-0).

Tot i que Noel ha tingut una claríssima ocasió per fer el 0-1 als deu minuts, el domini de la primera part ha estat dels locals, que han buscat amb insistència els forats d’una defensa llagosterenca que ha resistit amb nota.

En la segona part el guió ha continuat igual. La iniciativa l’ha dut l’Atlètic Llevant però la millor ocasió l’ha tingut el Llagostera amb un xut de falta de Maynau que s’ha estavellat al travesser. En els últims minuts els locals han posat una marxa més i han trobat l’1-0 de Joan amb un xut des de fora l’àrea.