Territorial

Vola un punt en el temps afegit

Divisió d’honor juvenil. El Girona és capaç d’igualar el 0-2 amb què el campió havia arribat al descans però acaba caient

GIRONA 2 SARAGOSSA 3

GIRONA:Joel, Luna, Nassim, Manel Martínez, Ignasi, Unai, Ilyas, Jandro (Pau Víctor, 52’), Turmo (Castro, 57’), Mate (Nil, 89’) i Valverde (Alpha, 78’).SARAGOSSA:Guillermo, Sebastián, Ángel López, Borge, Francés, Francho, Marín (Kombe, 82’), Soler (Carbonell, 72’), Iván Azón (Vela, 63’), Puche i Marc Esteban.GOLS:0-1 (15’) Iván Azón. 0-2 (27’) Francho, de penal. 1-2 (55’) Valverde. 2-2 (86’), Mate, de penal. 2-3 (93’) Vela.ÀRBITRE:García Verdura.T.G.:Ilyas, del Girona, i Ángel López, del Saragossa.T.V.:cap.

El Girona juvenil va perdre a casa contra el Saragossa, campió del grup tercer la temporada passada, per culpa d’un gol en el minut 93. El 2-3 de Vela va frustrar el treball del conjunt d’Àlex Marsal, que havia fet un gran esforç per igualar el 0-2 amb què els aragonesos havien arribat al descans.

La primera part va ser del Saragossa. Els gironins, adormits, van ser inferiors i només van tenir una ocasió clara, ja amb 0-2, després que els visitants marquessin en la segona jugada d’un córner (15’) i en un penal clar comès per Nassim (27’). El conjunt d’Àlex Marsal hi va posar una marxa més en la segona part i va passar a dominar. L’1-2 va arribar en una bona passada entre línies de Mate cap a Valverde, que va resoldre molt bé (55’). I un penal sobre Castro va significar el 2-2, de Mate (86’). I quan ja semblava tot escrit, Vela va recollir una pilota a dins l’àrea local i va deixar amb un pam de nas el conjunt blanc-i-vermell.