2a divisió FEF

Torres més altes han caigut

2a divisió B. El Llagostera rep un Hèrcules tocat després de firmar un inici pèssim –penúltim amb un punt–. La necessitat del rival el fa més perillós

Un gegant ferit. Aquesta seria la definició exacta del rival amb el qual s’haurà d’enfrontar el Llagostera avui a les set de la tarda al municipal. L’Hèrcules, un dels clubs amb més història i pressupost del grup tercer, visita terres gironines després de firmar el pitjor inici de la seva història a segona B. Els alacantins han sumat un sol punt en les primeres cinc jornades i ja han acomiadat el seu entrenador, Lluís Planagumà, que ha cedit la seva cadira a Jesús Muñoz. En un entorn complicat quan van mal dades i amb l’exigència d’estar a la part més alta, els mals resultats han ensenyat la poca confiança que la directiva de l’Hèrcules tenia cap al tècnic català, que el curs passat va dur l’equip fins a l’eliminatòria decisiva per pujar a segona A: “Tothom sap que l’Hèrcules al final del curs hauria d’estar lluitant pel títol. La gran plantilla que té i el fet que hagin de sortir el més aviat possible de la mala dinàmica els converteix en un equip encara més perillós”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que pel que fa a la confirmació de Jesús Muñoz com a tècnic diu: “Sempre havia estat segon, i anem a cegues, ja que no tenim referències sobre el seu joc. És un hàndicap per a nosaltres no saber sistemes usuals, etc.”.

Reguitzell espectacular

Tot i que els noms no donen punts ni atorguen campionats, és cert que la plantilla de l’Hèrcules és de les més potents de la categoria. En la línia ofensiva, els alacantins tenen jugadors coneguts en el futbol català i gironí com Benja Martínez (ex-Girona i ex-Llagostera) o Carlos Martínez (ex-Olot), així com Jona o Pablo Íñiguez, també exjugador del Girona: “Tots ells podrien jugar a segona A i, de fet, gairebé tots hi han jugat”, analitza el tècnic d’Arenys de Mar sobre el potencial del rival.

El Llagostera té com a objectiu furgar en la ferida de l’Hèrcules i jugar amb els nervis i l’ansietat del mal inici de campionat, però també els llagosterencs volen tornar al camí del triomf després de dues derrotes contra el Vila-real B (0-3) i l’Atlètic Llevant (1-0): “L’equip ha de fer un pas endavant a casa; no és el millor rival per revertir la situació, però tots els equips de la categoria són molt complicats”, sentencia Oriol Alsina, que tindrà les baixes de Pitu, Maymí i Magallán, lesionats, i Aimar, sancionat.

LA PRÈVIA

La gran plantilla que té l’Hèrcules i el fet que hagi de sortir el més aviat possible de la mala dinàmica els converteix en un equip més perillós
L’equip ha de fer un pas endavant a casa tot i que no sigui el millor rival per revertir aquesta situació
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)