2a divisió FEF

Cap a un pas endavant

2a divisió B. L’Olot visita el camp de la Nucia, l’equip que té just per sobre, amb l’objectiu de continuar mostrant símptomes de bloc sòlid i solvent

L’Olot visita la Nucia, un ascendit a segona B, a l’Estadi Olímpic Camilo Cano (a les 19 h). El conjunt de la Garrotxa s’enfronta a un equip veterà i efectiu que tot just en la darrera jornada va perdre a Sabadell el primer partit de lliga. Els valencians són vuitens en la taula amb vuit punts, just per damunt dels olotins, que tenen com a objectiu esgarrapar punts a domicili i vèncer un partit que els podria apropar molt a la part noble de la taula: “La Nucia és un rival complicat que està per damunt nostre i això ens demostra que ha fet un bon inici. Saben quin joc desenvolupar, compten amb futbolistes amb molta experiència a la categoria i serà un partit complicat”, comenta el tècnic de l’Olot Raúl Garrido, gens sorprès pel bon rendiment del rival en aquestes cinc primeres jornades: “Conec el club, la plantilla i l’entrenador i no m’estranyen els bons resultats. Tenen l’ambició de no patir i han construït una plantilla amb noms il·lustres i contrastats. No m’agrada destacar-ne a un de sol però compten amb Ortiz, Hermosa, Cabezas, Morgado i Fran Moreno... Tots ells han demostrat la seva qualitat en moltes batalles en la categoria”.

Confiança a l’alça

L’Olot ve de guanyar en l’últim enfrontament al municipal contra el València Mestalla (1-0). Els olotins van mostrar un tipus de joc de control i dominant al rival durant el primer temps –va ser quan Alan Baró va fer l’únic gol del matx– i en el segon acte els de Garrido van donar una classe de solidesa i solidaritat defensiva, un fet que dona confiança a la plantilla i que li permet estar entre els equips menys golejats amb tres dianes –precisament la Nucia, juntament amb l’Andorra són el bloc que menys n’ha encaixat (2)–: “Intentem que l’actitud durant la setmana sigui independent del resultat que hàgim aconseguit. Això no pot condicionar la preparació de l’equip o al club. Només pensem a fer-ho bé i en això treballem, i és que fa molt que demostrem solvència, som un equip ordenat i ens defensem amb pilota. Quan tenim la possessió, el rival està allunyat de l’àrea, però quan trobem un equip que ens la pren també mostrem una bona versió sense aquesta”, analitza el tècnic valencià de l’Olot.

El conjunt de la Garrotxa va viatjar ahir a l’Alfàs del Pi per fer-hi nit després d’una parada a les instal·lacions del Nàstic. En la convocatòria de divuit futbolista no hi va ser Pedro, l’única baixa per culpa de l’edema ossi en el transcurs del partit entre el Castelló i l’Olot de fa dues setmanes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)