2a divisió FEF

Victòria molt treballa del Llagostera al municipal (2-1)

De penal. Els d’Oriol Alsina superen l’Hèrcules, tot i començar perdent, gràcies a dos penals transformats per Cortés en la primera part

El Llagostera, que abans del partit ha fet la presentació del futbol base, ha viscut un vespre de festa gràcies a la victòria contra l’Hèrcules en un partit que s’ha decidit amb dos penals que ha transformat Cortés i que han capgirat el gol inicial dels visitants.

El partit ha començat amb molta intensitat i arribades dels dos equips. El primer que ha trobat el camí del gol ha estat l’Hèrcules, que s’ha avançat en el marcador amb un gran xut des de fora l’àrea de Carlos Martínez (1-0, 14’). Just en l’acció següent, però, Sascha ha forçat un penal que Cortés ha transformat en l’empat a un. Després de l’intercanvi de cops el domini ha estat dels visitants, tot i que el Llagostera s’ha defensat com ha pogut i ha trobat el 2-1 en un nou penal provocat per Gil que ha transformat novament Cortés (2-1, 36’).

En la segona part el domini de l’Hèrcules ha estat absolut. Els alacantins, de fet, han estat a prop de l’empat en més d’una ocasió però el Llagostera ha resistit a base d’una defensa que amb el pas dels minuts s’ha anat fent més sòlida, i és que en els últims minuts els visitants no han tingut cap ocasió clara.