Territorial

Piqué i Roca, candidats

8a edició de la Gala de les Estrelles. El proper dia 14 d’octubre, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la federació catalana de futbol atorgarà els premis als millors esportistes del 2019

Gerard Piqué (FCB), Marc Roca (Espanyol) i Marc Bartra (Betis) són els tres futbolistes nominats a guanyar el guardó de millor futbolista català del 2019. En la categoria femenina, les tres candidates al premi són Alèxia Putellas (FCB), Aitana Bonmatí (FCB) i Berta Pujadas (València). El jurat es reunirà el proper dia 8 d’octubre per decidir uns guanyadors que es donaran a conèixer el dia 14 del mateix mes en la 8a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, en una cerimònia que un any més se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Riqui Puig (FCB), Adrià Pedrosa (Espanyol), Dani Olmo (Dínamo Zagreb), Laia Alexandri (Atlético), Clàudia Pina (FCB) i Anna Torrodà (Espanyol) opten al premi de jugador i jugadora amb major projecció. Pep Guardiola (City), Rubi (Betis) i Lluís Cortés (FCB Femení) són els tres candidats a millor entrenador de l’any.

Ainara Acevedo, Matilde Esteves i Xavier Estrada són els tres nominats en clau arbitral. Mentre que Gerard Deulofeu, autor de 10 gols amb el Watford el curs passat a la Premier, rebrà el premi de màxim golejador català de l’any, juntament amb Alèxia Putellas, autora de 13 gols amb el Barça. Els internautes escolliran el millor gol de l’any.

En futbol sala, els nominats a millor jugador i jugadora són: Marc Tolrà (FCB), Dídac Plana (FCB), Adolfo Fernández (FCB), Berta Velasco (Penya Esplugues), Elisabet Carrasco (Roldán) i Marta de los Riscos (Roldán). Andreu Plaza (FCB), Clàudia Pons (Selecció espanyola) i Òscar Redondo (Industrias Santa Coloma) són els tres candidats quant a la banqueta.

L’Espanyol, pel seu retorn a Europa dotze anys després, i Alfonso Álvarez Izquierdo, per trajectòria esportiva, rebran una distinció especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)