Territorial

El Girona deixa escapar els tres punts

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal acaben perdent amb un penal en el minut 93

girona 1 stadium 2

GIRONA:Joel Ruiz, Joel Luna, Nassim, Manel Martínez, Granero, Unai Jodar, Pau Víctor (Jandro, 68’), Mate (Turmo, 76’), Ilyas, Suli (Peña, 59’) i Castro.STADIUM CASABLANCA:Javier, Saúl, Jorge, Andrés, Tolo, Monchu, Lantarón (Gea, 89’), Manu, Chaves (Nico, 57’), Moreno (Guti, 68’) i Mikel.GOLS:1-0 (13’) Castro. 1-1 (49’) Nassim, en pròpia porta. 1-2 (93’) Manu, de penal.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Al local Peña, i als visitants Mikel i Nico.COMENTARI:Si algú va marxar de Vilablareix a la mitja part i va descobrir, hores després, que el Girona havia perdut no entendrà absolutament res, i és que els gironins van poder sentenciar en la primera part, però van acabar perdent després d’un segon temps desconcertant. El partit va començar de la millor manera, amb una centrada des de la dreta que Castro va rematar al fons de la porteria (1-0, 13’). Després, van arribar bones ocasions de Mate, Pau Víctor i el mateix Castro –la va estavellar al pal– que no van acabar en gol per ben poc. El domini del Girona era total. En la segona, però, els gironins van sortir adormits, van regalar un córner i Nassim se’l va rematar en pròpia porta, marcant l’empat. Amb l’1-1 al marcador, els nervis van començar a aflorar i el Girona va perdre verticalitat fins que, en els últims minuts, va buscar el gol de la victòria a la desesperada. D’ocasions en va tenir, però no van entrar i, en el 93’, l’àrbitre va xiular un penal rigorós que Manu va convertir en l’1-2 definitiu.