2a divisió FEF

González, l’alternativa a Juanma Pons

2a divisió B. La mala ratxa de resultats del Badalona forcen el retorn de l’entrenador gallec a la banqueta escapulada

Un punt en set partits ha obligat la directiva del Badalona a canviar la fesomia de la seva àrea esportiva. Si fa uns dies el conjunt escapulat va decidir destituir el secretari tècnic, Manel Benavente, ahir va acomiadar l’entrenador, Juanma Pons. El relleu és un vell conegut, Manolo González, que el 2018 va tancar una etapa de quatre temporades al capdavant del conjunt escapulat.

La destitució de Juanma Pons s’albirava després de la derrota contra el València Mestalla a l’estadi. “No s’han de prendre decisions en calent, de manera que donarem festa fins dimecres”, explicava el mateix Pons després de la derrota. La junta directiva tenia coll avall que el xoc contra el filial del València era un ultimàtum per al tècnic, que ha estat incapaç de desenterrar un equip que només ha aconseguit marcar tres gols en set enfrontaments. Manolo González, fins ara sense equip després d’un curs a l’Ebre (novè, 52 punts), haurà de fer reviure el Badalona, que és a sis punts dels llocs de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)