3a divisió FEF

El Banyoles, de no sumar a la mitjana anglesa

Reacció. Els d’Adam Fontes mantenen la ratxa i encadenen quatre partits sense perdre, amb dues victòries a casa i dos empats a fora

El Banyoles viu un moment dolç. Al camp del Santfeliuenc, als d’Adam Fontes els va quedar una mala sensació per haver desaprofitat l’oportunitat de sumar una altra victòria, però l’empat a un definitiu –amb un penal transformat per Henry a les acaballes del partit– va permetre als banyolins allargar una ratxa de quatre jornades sense perdre. Victòria a casa contra el Figueres (1-0), empat al camp del Cerdanyola (1-1), victòria majúscula contra el Sants (3-0) i l’empat al camp del Santfeliuenc (1-1). En total, vuit punts producte de la mitjana anglesa de guanyar a casa i empatar a domicili.

Aquesta dinàmica ha permès als del Pla de l’Estany veure la llum després d’unes tres primeres jornades en què el Terrassa (3-1), el Granollers (0-1) i el Vilassar (3-0) li van fer pagar molt cara la falta d’experiència en la categoria. Amb aquests vuit punts, de fet, el Banyoles s’ha situat en una còmoda tretzena posició i té dos punts de marge respecte a la zona de descens, que marca el Sants. I ara l’objectiu dels d’Adam Fontes serà allargar la ratxa a casa contra l’Horta i al camp del Castelldefels just abans de sumar els tres punts del partit del Reus des del sofà de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)