2a divisió FEF

A casa, la versió millorada

2a divisió B. Després de dos bons partits a fora, l’Olot torna a jugar com a local i vol confirmar la línia ascendent contra un dels filials més potents

L’Olot torna a casa després d’encadenar dos duels a domicili que li han reportat un sol punt. Segur que els olotins tenen la sensació que es mereixen més, sobretot després de veure’s superiors a la Nucia (2-1) i el Sabadell (1-1) en el còmput global dels enfrontaments. Els de la Garrotxa volen continuar aplicant una versió encara més millorada davant la seva afició, però al davant hi tindran un dels filials més potents del grup, l’Espanyol B (a les 17 h).

“Hi haurà moments per a tot. Som un equip que intenta dominar els partits a través de la pilota però hi ha fases en què no pots, el rival juga i has de fer el que toca; també és una nota positiva per a l’equip dominar aquests aspectes”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que mostra molt respecte pel contrincant. “Estem en un grup molt complicat ja que hi ha equips no filials molt potents i després, per mi, dels millors filials de l’Estat. L’Espanyol sempre ha estat un bon equip, el curs passat ho va fer molt bé i gairebé juga el play-off, amb el canvi d’entrenador estan evolucionant i segur que serà complicat ja que volen tenir la pilota i dominar el rival”, afirma.

L’aturada no beneficia

Amb motiu dels compromisos internacionals, la màxima categoria del futbol estatal s’atura i aquest aspecte permetrà a l’Espanyol B disposar dels futbolistes que es trobaven a cavall del primer equip i el filial, un aspecte que afegirà qualitat al rival de l’Olot. “És una situació estranya ja que no es competeix amb la mateixa igualtat ni condicions. No hi ha unes regles clares per a tots i això n’és un exemple. Si algun dia es canvia, millor, i ho celebrarem, però ara mateix és el que hi ha i hem de centrar-nos en nosaltres”, analitza el tècnic valencià, que només tindrà la baixa de Pedro, en la recta final de la recuperació, i, per tant, continuarà tenint maldecaps per formar un onze i una llista de divuit: “És un repte per a mi gestionar tot això. Intento que la meva resposta sigui la correcta per obtenir el triomf.”

LA PRÈVIA

L’Espanyol sempre ha estat un bon filial, el curs passat ho va fer molt bé i gairebé juga el ‘play-off’, amb el canvi d’entrenador estan evolucionant
Hi haurà fases en què no podrem tenir la pilota i si dominem això també serà una nota positiva
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)