2a divisió FEF

Salinas rescata un punt d’or per a l’Olot (1-1)

2a divisió B. Els de la Garrotxa han empatat l’enfrontament en el 90 gràcies a la diana de l’exjugador de l’Hèrcules. L’Espanyol B s’havia avançat mitjançant Ferran (43’)

Un gol d’Álvaro Salinas ha permès a l’Olot empatar contra l’Espanyol B (1-1). Una errada de Carles Mas en el tram final de la primera part ha estat aprofitada per Moha, que ha cedit el mèrit del gol a Ferran (43’), però després de ser pacient i insistir, la diana de l’exjugador de l’Hèrcules ha permès rescatar un bon punt a l’equip dirigit per Raúl Garrido

En la primera part, la igualtat ha estat la nota predominant. L’Olot ha controlat la possessió i ha gaudit de les primeres ocasions de gol a través de Kilian Grant i Pep Chavarría. Poc a poc, però, l’Espanyol B s’ha anat despertant i amb els tres jugadors més atacants com a protagonistes Max Marcet, Moha i Ferran, la defensa olotina ha hagut de treballar. Marcet ha fet intervenir Pol Ballesté en dues ocasions però el 0-1 ha arribat després d’un error no forçat de Carles Mas. El banyolí ha protegir una esfèrica sense perill que es perdia per la línia de fons però Moha li ha pispat la cartera, ha cedit a Ferran i aquest ha superat a un Ballesté ja batut (43’).

En la segona part, el partit s’ha trencat en molt moments. A l’Olot li ha costat imposar el ritme i controlar al rival i a l’Espanyol B li ha anat molt bé robar en la pressió i sortir en velocitat. Pels garrotxins, Salinas ha estat a punt d’impactar una centrada de Pep Chavarría, mentre que pel filial, Nico Melamed ha estat l’encarregat de portar el perill.

Al final, quan semblava que la victòria dels blanc-i-blaus era un fet, una centrada de Kilian l’ha aprofitat Salinas per estrenar-se com a golejador amb l’Olot i establir l’1-1 final.