2a divisió FEF

Duel inèdit al municipal

2a divisió B. El Llagostera rebrà per primer cop el Barça B al municipal, on espera que no se senti còmode, després de dos precedents a Palamós

El Llagostera jugarà dissabte el segon partit consecutiu al municipal després de perdre el primer contra el Sabadell (0-1) amb un gol a les acaballes. Per això els llagosterencs tenen molt clar que han de sumar per mantenir viu el bon inici de curs, tot i que al davant tindran un Barça B que, deixant de banda la golejada que va rebre al camp de l’Hèrcules (4-1), arriba en un gran moment de forma i disposarà de tots els jugadors internacionals que la setmana passada van ser citats amb les seves seleccions.

La principal base dels llagosterencs per intentar sumar els tres punts serà la força del municipal, i és que el Llagostera confia que el Barça B no sigui capaç d’adaptar-se a les dimensions i a l’estil de joc que obliga a fer la gran majoria dels partits. De fet, per al filial blaugrana el partit d’aquest dissabte serà una novetat absoluta perquè mai ha visitat el municipal de Llagostera. I és que les dues vegades que s’han enfrontat els dos equips –la temporada 2014/15 a segona A i la 2016/17 a segona B– el partit es va disputar al municipal de Palamós-Costa Brava, molt més gran i de gespa natural. Al camp del degà el balanç es va repartir, i és que el Llagostera va guanyar el duel en la categoria de plata (1-0) i el Barça B el de la de bronze (0-2). De fet, els llagosterencs també van guanyar al camp del Barça B a segona A i hi van perdre a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)