3a divisió FEF

El Peralada vol allargar el seu moment dolç

3a divisió. Els xampanyers reben el San Cristóbal (17 h) buscant la tercera victòria consecutiva que confirmi el pas endavant

El Peralada ha agafat aire les últimes setmanes amb dues victòries consecutives que l’han situat a mitja taula però no en té prou, i per això aquesta tarda confia allargar la bona dinàmica i sumar tres punts que el consolidin en una posició més tranquil·la. Els d’Albert Carbó tenen una bona oportunitat, i és que jugaran el segon partit consecutiu a casa (17 h) contra un San Cristóbal que ha començat molt bé la temporada però ho ha fet gràcies als bons resultats com a local. A fora els terrassencs pateixen, i és que només han estat capaços d’aconseguir un punt en els quatre partits que ha jugat a domicili i només han marcat un gol. Per això els xampanyers, que tindran la baixa del lesionat Sergi Bas, confien mantenir també la solidesa defensiva dels últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)