2a divisió FEF

L’empat del Llagostera contra el Barça B es queda curt (1-1)

Poc premi. Els llagosterencs s’avancen en el marcador amb un gol de Sascha i dominen el partit contra el filial blaugrana però acaben cedint l’empat a la segona part amb un penal

El Llagostera ha tornat a deixar escapar punts en un partit que ha tingut sempre on ha volgut, i és que després de posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol de Sascha i estar a un gran nivell defensiu un penal absurd ha provocat l’empat del Barrça B.

La primera part ha tingut un nivell d’intensitat altíssim. En els primers minuts això li ha donat beneficis al Llagostera, que ha exigit molt a la defensa del Barça B tot i que no ha pogut generar cap ocasió clara de perill. A poc a poc les forces s’han igualat però abans del descans ha aparegut Sascha per obrir el marcador rematant de cap una centrada de Gil (1-0, 39’).

En la represa el Llagostera ha sortit amb una marxa més i ha tingut dues bones ocasions per ampliar l’avantatge però no les ha aprofitat. En canvi, el Barça B s’ha despertat amb una jugada individual de Riqui Puig que ha provocat un penal de Crespo i Abel Ruiz l’ha transformat en l’empat a un (66’). Amb el marcador igualat el guió no ha canviat. La sensació de perill, sense ser excessiva, l’ha posat el Llagostera però no ha trobat el gol de la victòria. Abans del xiulet final Pasquina ha vist la vermella directa per uuna entrada duríssima sobre Riqui Puig.