Adrià Casanova ho remunta

Victòria. El Banyoles s’endú al final els tres punts en un partit boig i ple d’alternances

castelldefels 2 banyoles 3

CASTELLDEFELS:Toni Texeira, Dani Sánchez, Sergi Pérez, Juanito, Alan, Miravent, Pedro Bilbao, Ferreira (Jaume, 77’), Kevin Díaz (Aumatell, 58’), Peke i Padilla (Sergi Gestí, 19’).BANYOLES:Bru, Titi (Majó, 65’), Quimo, Sala (Albert Genís, 11’), Andreu, Nil Congost, Bech (Güell, 45’), Jordi Turón, Moha, Èric Gispert i Casanova.GOLS:0-1 (3’) Jordi Turón. 1-1 (8’) Peke. 2-1 (35’) Dani Sánchez. 2-2 (38’) Casanova. 2-3 (85’) Casanova.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:A Kevin Díaz, Sergi, Alan, Dani Sánchez, Bech i Majó.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal Els Canyars.

El Banyoles va sumar tres punts d’or entre la bogeria. Adrià Casanova, en el 85, va fer el 2-3 final en un matx en què al descans es va arribar amb 2-2.

La primera meitat va ser d’alternances constants. Tot just en el minut 3, un córner servit en curt va permetre a Sala fer la centrada i Jordi Turón va rematar al primer pal per marcar el 0-1. Els d’Adam Fontes van sortir a totes i, dos minuts després, entre Texeira i el pal van rebutjar un xut de Nil Congost, però, en el 8, els locals van empatar. Pedro Bilbao va fer la centrada cap a l’espigat Kevin Díaz, que va rematar amb el cap al pal i el rebuig el va endreçar a dins Peke. Pocs minuts després, Bru va evitar el 2-1 en un un contra un amb Pedro Bilbao. Però en el 35 no va poder fer res davant la rematada de cap de Dani Sánchez a centrada de Peke en una falta lateral. Els del Pla de l’Estany, però, van reaccionar de meravella i Adrià Casanova va tornar la igualada en el 38, creuant una passada a la sortida de Texeira.

En la segona part, el ritme va baixar, però el Banyoles, bé en defensa, guardava l’última carta en forma de contraatac. Gispert va arribar fins a la cuina i va fer la passada de la mort per a Casanova, que va establir el 2-3 final en el 85 i va remunta el partit.