2a divisió FEF

L’Olot salva un punt de la seva visita a Badalona (0-0)

2a divisió B. Els olotins han estat inferiors als badalonins, que han gaudit de les millors ocasions per vèncer. L’Olot encadena tres empats en les quatre jornades que porta sense guanyar

L’Olot ha sumat un punt, i encara gràcies, de la seva visita al camp del Badalona (0-0). Els escapulats han gaudit de les millors arribades i en l’últim sospir fins i tot han estavellat una pilota amb el travesser d’un Pol Ballesté inspirat sota els pals. Amb l’empat, els de Raúl Garrido encadenen tres partits sumant un punt en una sèrie de quatre jornades sense vèncer –tres punts de dotze possibles.

El Badalona ha sortit amb una marxa més i de seguida ha pressionat a la defensa de l’Olot. Valentín i Jou han provat els primers llançaments sense complicacions pel porter Pol Ballesté. Als de la Garrotxa els ha costat sentir-se còmodes damunt del terreny de joc davant un conjunt escapulat agressiu i intens. El joc ofensiu dels olotins ha estat inexistent durant la primera meitat, en canvi, el del Badalona ha tingut més presència a l’àrea rival. De fet, Raúl Garrido ha variat el sistema i ha deixat la línia de quatre per passar a jugar amb tres centrals i dos carrilers. L’Olot, tímidament, ha millorat i ha tingut les primeres arribades a través d’Hèctor Simón i Natalio, que ha intentat fer una vaselina davant la sortida d’Álex Sánchez (42’).

En la segona part, l’Olot ha intentat oferir una versió millorada però el Badalona ha continuat pressionant i en els primers compassos Arnau Comas ha estat providencial en dues ocasions consecutives bloquejant i intervenint molt bé. En el 72, Valentín ha rematat amb el cap des del segon pal però entre Pol Ballesté i finalment Alan han refusat el perill en una bona ocasió local. Els de Raúl Garrido han intentat estirar línies amb l’entrada de Soler, Xumetra i Vivi però al final ha tornat a ser el Badalona l’equip que més opcions ha tingut de fer gol. Ballesté en el 89’ ha tret un u contra u a Chema i Hugo en el 92 ha estavellat una falta directa al travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)