2a divisió FEF

Carlos reactiva l’Hèrcules

A l’alça. El català ha fet quatre dianes en unes últimes quatre jornades, en què el conjunt alacantí ha aconseguit les dues primeres victòries del curs

Un dels gegants de la categoria sembla reaccionar de mica en mica per abandonar un període de depressió i nervis iniciat en la tercera i última eliminatòria del play-off d’ascens a segona A, que va disputar el juny passat contra la Ponferradina. Després d’un curs bo en què els alacantins es van situar a la zona alta de la taula des d’un inici, la patacada en el moment clau va desactivar també bona part de les possibilitats de la campanya actual. En les últimes jornades, coincidint amb l’arribada del nou tècnic, Jesús Muñoz, en substitució de Lluís Planagumà, i gràcies al davanter català Carlos Martínez, l’Hèrcules comença a mirar al futur amb molt més optimisme.

Un inici desastrós

L’Hèrcules va començar el curs sumant un sol punt dels primers divuit possibles –ho va fer en la jornada inaugural contra el Prat (1-1) i després va encadenar cinc derrotes, el rècord negatiu de l’entitat a segona B–. En aquests primers compassos del curs no hi va ser per lesió Carlos, que es va fer una fractura costal en el matx de presentació de la temporada contra l’UCAM Múrcia. Una vegada recuperat i assolit el to habitual en l’exjugador de l’Olot, els blanc-i-blaus han aconseguit dues victòries, totes al Rico Pérez, en les últimes tres jornades i de manera convincent. La primera, contra el Barça B (4-1) i la del diumenge, contra l’Ebre (3-0). En totes dues hi ha tingut un paper destacat Carlos Martínez, que contra els blaugrana va tancar la golejada i contra els aragonesos va obrir i tancar el marcador. En el darrer gol, després d’un penal forçat per ell mateix, l’afició va demanar al de Mataró que deixés xutar la pena màxima a Jona Mejía, que no fa una diana en un partit de lliga des del 19 de novembre del 2017 amb el Còrdova a segona A. La negativa de Carlos a cedir la responsabilitat al seu company va provocar discrepàncies entre el públic, tot i que el mateix atacant malagueny va celebrar el 3-0 final amb el màxim artiller de l’equip amb quatre gols, un més que un altre vell conegut per l’afició gironina, Benja Martínez. Ni tan sols reactivar el teu equip a còpia de gols i bon rendiment assegura el beneplàcit de la pròpia afició.

UNA ALTRA IMATGE

El canvi de tècnic i la recuperació de Carlos han ajudat l’equip a millorar la imatge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)