2a divisió FEF

L’Olot i el Barça inicien un conveni de col·laboració

2a divisió B. Els olotins i els blaugrana acorden diversos punts estratègics, esportius i socials que beneficiaran les dues parts

L’Olot va anunciar ahir que ha firmat un conveni de col·laboració amb el Barça. L’entitat de la Garrotxa traurà un benefici estratègic, esportiu i social de l’acord amb el club blaugrana, que l’ajudarà a continuar evolucionant i creixent. Pel que fa al posicionament, l’Olot veu com estreny vincles amb un club superlatiu a tots els nivells. En l’apartat esportiu, el primer equip disposarà de dos futbolistes per temporada en qualitat de cedits –enguany Arnau Comas i Peque ja han enfilat el camí des del Barça B cap a l’equip dirigit per Raúl Garrido–; els tècnics del futbol de base de l’Olot podran gaudir de sessions tècnique i informació diversa procedent del club blaugrana, i, a canvi, el Barça tindrà un dret preferencial per cinc jugadors propietat del club olotí. En l’àmbit social, els socis de l’Olot podran aconseguir entrades per veure el Barça B a l’estadi Johan Cruyff i altres equips de les diverses seccions de l’entitat. “És un dia important per a la història del club. Firmar un conveni amb un club com el Barça és important des del punt de vista social i esportiu ja que al llarg de la història hi ha hagut molta relació entre els dos clubs. Des del punt de vista estratègic el vincle és amb un club que comparteix els valors amb l’Olot, un club arrelat al territori”, comentava el president de l’entitat, Joan Agustí, durant la presentació.

Peces necessàries

Pel que fa al primer equip, els dos futbolistes que podrà cedir el Barça, joves amb projecció, permetran a la direcció esportiva omplir les fitxes sub-23 obligatòries i, de retruc, intentar treure’n un benefici al camp. “No tenim cap preferència sobre jugadors del Barça però se’ns tindrà en compte. L’estil de joc que tenim fa que Olot sigui un lloc bo per a l’evolució dels futbolistes formats al club blaugrana”, deia el director esportiu, Sergi Raset, que enguany ja ha aconseguit la cessió d’Arnau Comas i de Peque per a l’equip.

CLAU ESTRATÈGICA

L’Olot es vincula a la marca Barça en un conveni que, de moment, es firma per un any

EN L’ÀREA ESPORTIVA

El Barça cedirà dos jugadors i a canvi tindrà dret preferencial per futbolistes olotins

PER ALS SOCIS

Podran obtenir entrades per veure el Barça B i equips d’altres seccions del club
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)