2a divisió FEF

Una victòria de prestigi

Efectius. El Peralada fa saltar la banca al Narcís Sala i s’emporta els tres punts d’un matx en què va saber defensar-se i tenir les idees clares en atac

SANT ANDREU 1 PERALADA 2

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Oumar, Noguera, Roger; Ramon (Ton Alcover, 70’), Víctor (Juanan, 81’), Serrano, Felipe (Laro Setién, 60’); Josu i Elhadji.PERALADA:Aroca; Carles Puig, Canal, Cunill, Guillem; Romero, Jorge Torres (Amoedo, 68’), Vilanova (Ortiz, 93’); Ritxi, Bertomeu (Ferrón, 77’) i Medina.GOLS:0-1 (27’) Ritxi Mercader. 0-2 (56’) Bertomeu. 1-2 (66’) Roger.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:a Josu, Bertomeu, Jorge Torres, Marc Medina, Ton, Amoedo i Aroca.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 600 espectadors a l’estadi Narcís Sala.

El Peralada va trencar tots els pronòstics obtenint la victòria al camp d’un dels favorits per a l’ascens, el Sant Andreu (1-2).

La pilota els durava poc, als empordanesos, per culpa de la pressió local, i això va fer que, a l’inici, el domini fos andreuenc. En el minut 8, una falta executada per Josu va habilitar Oumar, que va rematar fora. Deu minuts després, Llamas va fer una centrada al primer pal que Josu va rematar en planxa fora per molt poc. El Peralada, ben ordenat i amb claredat d’idees quan aconseguia robar la pilota al rival, que acumulava molts jugadors a l’atac, va començar a generar joc ofensiu. En el 25, Ritxi va fer una centrada tancada que Noguera no va saber refusar, però que Bertomeu va acabar enviant fora. Just després, Jorge Torres va caçar un refús i va posar una pilota bombejada. Medina la va pentinar, va fer lluir Segovia i va forçar un córner que va suposar el 0-1. Ritxi va provar el gol olímpic i el va trobar, amb la col·laboració del porter local, que va aturar la pilota ja a dins de la porteria (27’). Amb el gol, el Sant Andreu encara hi va insistir més i va continuar pressionant la defensa xampanyera. Víctor Alonso (30’) i Elhadji en dues ocasions (42’ i 43’) van fer treballar els defensors, que van bloquejar els intents dels andreuencs.

En la segona part, els d’Albert Carbó van fer un clínic de solidaritat defensiva i pragmatisme ofensiu. Els quadribarrats no trobaven la fórmula per fer mal als defensors, però el Peralada, amb contraatacs diabòlics, sí que generava sensació de perill. En el minut 51, Bertomeu ja va fer treballar Segovia i, en el 56, el mateix atacant va fer el 0-2 després de rebre a la zona de tres quarts i fer una vaselina brutal amb Segovia desubicat i ja batut.

En el minut 66, després d’un servei de banda d’Elhadji, Roger va escurçar distàncies i va fer entrar els locals en el partit. Un gran Aroca i intervencions defensives clau com ara una de Canal, que va treure una rematada de Serrano sota els pals, van permetre mantenir l’avantatge.

Felicito els meus jugadors per haver fet un gran esforç i haver guanyat en un dels camps més difícils
Albert Carbó
entrenador del peralada
Sabíem que el Sant Andreu ens exigiria molt, però l’equip ha tingut molt d’ofici i el gol en el primer temps ens ha donat molta tranquil·litat