2a divisió FEF

Remuntada de l’Espanyol per tornar al camí de la victòria

Doblet. Iván Gil, amb dos gols en tres minuts, va decidir l’enfrontament

espanyol b 3 Eixea 1

ESPANYOL B:Adri López, Soria, Nacho, Manchón (Iván Gil, 54’), Moha, Jutglà, Roman, Pau Martínez (Damià, 54’), Pujol, Pol Lozano i Nico (Alberto, 82’).EIXEA:Rafa Santos, Joe, Chechu, Albert, David Mainz (Ballarín, 65’), Nacho Lafita (Kike Hermoso, 53’), Jordi, Tena, Manu Molina (Ramon, 73’), Fonsi i Roland.GOLS:0-1 (8’) Manu Molina. 1-1 (65’) Nico. 2-1 (72’) Iván Gil. 3-1 (75’) Iván Gil.ÀRBITRE:Aleman Pérez.T.G.:Al local Manchón; als visitants Santos i Alberto.PÚBLIC:Uns 800 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.COMENTARI:L’Espanyol ha redreçat el seu camí amb un triomf després de dos empats i dues derrotes. El conjunt de Gay va haver de remuntar el resultat en contra, amb una diana ben matinera de Manu Molina, i gràcies al doblet d’Iván Gil en el tram final del partit va endur-se els tres punts. Molina va aprofitar una passada entre línies per batre Adri López. L’Espanyol va trigar a aixecar-se però quan ho va fer va gaudir de diverses oportunitats per empatar. Finalment, el gol va caure en una transició ofensiva que va materialitzar Nico. A partir d’aquí, tot va canviar, els blanc-i-blaus només van trigar deu minuts a avançar-se i rematar la feina. Iván Gil va ser el protagonista aprofitant una assistència de Moha, i tres minuts després, repetint la combinació.