3a divisió FEF

L’olfacte, afinat a domicili

3a divisió. El Peralada ha trobat lluny de casa la inspiració de Bertomeu, que ha marcat en els últims tres desplaçaments i guanya pes dins l’equip

El moment dolç del Peralada té diferents explicacions possibles, però una té un nom i cognom propis, els de Víctor Bertomeu. I és que el davanter d’Amposta ha començat a demostrar per què el club el va fitxar aquest estiu –per ser un home determinant en l’aspecte ofensiu–, després que el curs passat marqués onze dianes amb l’Ascó tot i el descens del seu equip. De fet, la victòria contra el Sant Andreu (1-2) es va certificar en part amb una obra d’art seva, i és que l’atacant es va inventar un golàs des de gairebé el mig del camp que va servir per posar el 0-2 al marcador. “Conec bé el porter Segovia i sempre acostuma a jugar avançat guardant l’esquena dels defenses, així que ja anava pensant de provar-ho i quan vaig rebre en aquella zona i la vaig baixar amb el pit vaig mirar d’engaltar-la i va sortir bé”, explica Bertomeu sobre un gol que segur que recordarà durant molt de temps.

El gol al Narcís Sala va ser el tercer de l’atacant d’Amposta d’aquesta temporada. El més curiós de tot és que les tres dianes han arribat en els últims tres partits del Peralada a domicili. La primera la va marcar en la primera victòria del curs a Igualada (0-3), on va acabar expulsat, i la segona va arribar en l’empat al camp del Manresa (1-1). “Ja m’ho diuen fins i tot els companys, que no saben què passa cada vegada que anem a fora, i és que aquí a casa en alguns partits ni xuto a porteria”, diu l’atacant entre rialles i amb moltes ganes de marcar també a casa: “Per mi que sigui ja diumenge perquè en tinc moltíssimes ganes.”

Sigui a fora o a casa, l’objectiu de Bertomeu és continuar sent important per al conjunt xampanyer, ara que sembla que s’ha consolidat a l’onze acompanyant com a segona punta Marc Medina, el màxim golejador de l’equip. I és que l’atacant va tenir un paper secundari a l’inici de lliga; en les primeres nou jornades només va jugar 164 minuts. En els últims tres partits, però, Bertomeu s’ha guanyat la titularitat i ha respost amb encerts a la confiança. “Vaig tenir una lesió als isquiotibials a l’inici i em va costar una mica d’arrencar perquè vaig jugar alguns partits amb molèsties, però ara ja fa setmanes que em sento perfecte. Físicament estic molt bé i pel que fa a la confiança estic content pel que em demostra el tècnic”, valora el davanter, que està molt content amb “el pas endavant que ha fet l’equip”.

Bojan, amb el Peralada

De la mà de l’exjugador i extècnic del club, Rodri, el davanter del Montreal Impact de la MLS, Bojan Krkic, va participar en l’entrenament que l’equip va fer el dimecres.

EL PROTAGONISTA

Ja m’ho diuen els companys, que no saben què passa quan anem a fora, i és que a casa en alguns partits ni xuto a porteria
Em va costar arrencar, amb una lesió, però ara ja fa setmanes que em sento perfecte
Víctor Bertomeu
davanter del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)