Territorial

Un 10 per al líder invicte

1a catalana. El Girona B no perdona i signa la desena victòria en onze jornades

GIRONA B 3 L’ESCALA 0

GIRONA B:Morilla, Magalhaes, Lluc Banús, Roura, Dan Coll, Homet (Poveda, 57’), Ferran (Quadri, 68’), Pau Resta, Priego (Mejía, 57’), Carlos Martínez (Noah, 79’) i Maik Molist (Jofre Cherta, 64’).L’ESCALA:Moha, Argi, Rami, Botxi (Castell, 46’), Pau Ribas, Uri (El Kassoiri, 46’), Marçal, Ayoub (Massó, 46’), Musa (Muniesa, 57’), Jam (Barceló, 68’) i Lluís.GOLS:1-0 (2’) Pau Ribas (p.p.). 2-0 (32’) Pau Resta. 3-0 (34’) Ferran.ÀRBITRE:Toril Bagen.T.G.:Als locals Homet i Mejía, i als visitants Lluís, Muniesa i l’auxiliar Juan Páez.T.V.:Cap.COMENTARI:El filial del Girona en va fer prou amb els primers 45 minuts per desfer-se de l’Escala, en un derbi gironí que es va decantar ja a favor dels locals en el minut dos, amb un autogol de Pau Ribas que va aplanar el camí del triomf als d’Àxel Vizuete. L’equip escalenc no va estar gens fi i, tot i que Sepu va remoure l’equip amb tres canvis en el descans per buscar la reacció, ja era massa tard i es va topar amb un equip sòlid i amb ofici que ha posat la directa en aquest inici de curs, invicte i amb deu victòries en les onze primeres jornades de lliga. És la quarta jornada consecutiva de l’Escala sense guanyar.