Territorial

Un mes que s’ha d’aprofitar

Divisió d’honor juvenil. El Girona afronta abans de les vacances quatre partits contra equips de la zona baixa de la taula que li han de servir per fer un pas endavant en la classificació i aspirar a lluitar en la part alta en la segona volta

La golejada de diumenge passat a Vilablareix contra l’Atlético Villacarlos (4-0) va servir per tranquil·litzar els ànims després de la derrota al camp de l’Ebre, que era cuer. Però no n’hi ha prou, perquè els gironins són desens i només mantenen tres punts de marge respecte del descens i són molt lluny de la zona mitjana alta de la classificació. De fet, amb les tres jornades que queden de la primera volta els d’Àlex Marsal a tot aspirar aspiren a acabar vuitens si ho guanyen tot i els resultats l’acompanyen.

El que sí que té clar el Girona és que ja no pot esperar a prémer l’accelerador i ara té una molt bona oportunitat per encadenar partits sumant i, si pot ser de tres en tres, millor, perquè abans de les vacances de Nadal jugarà quatre partits i tots seran contra equips de la zona baixa. Demà començarà aquest tram més assequible de calendari visitant el camp del cuer, el Lleida; després rebrà la visita del novè classificat, el Nàstic, que podria avançar en la classificació, i per tancar la primera volta visitarà el camp del San Francisco, que ara mateix és qui marca la permanència amb onze punts, un menys que els gironins. L’últim partit d’aquesta sèrie serà el primer de la segona volta, en què els d’Àlex Marsal visitaran el camp d’un Osca que, tot i començar bé, fa set partits que no guanya i és onzè amb onze punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)