3a divisió FEF

Més marge sempre va bé

3a divisió. El Banyoles visita el camp del Manresa (12.00 h) abans d’iniciar un tram de lliga en el qual jugarà contra set dels vuit primers

El Banyoles visita el camp del Manresa (12.00 h). Els del Pla de l’Estany intentaran encadenar el segon triomf i trencar encara més amb la part baixa de la taula per afrontar l’aturada en la lliga del cap de setmana vinent i l’inici d’un calendari posterior que fa respecte amb partits contra set dels vuit primers classificats.

Els jugadors dirigits per Adam Fontes van guanyar el San Cristóbal (1-0) en l’última jornada oblidant la derrota del duel gironí contra el Peralada i tornant al camí del triomf, que els permet tenir un marge de nou punts respecte del descens. Els del Bages estan una posició per sota dels banyolins amb tres punts menys; per tant, tornar a vèncer donaria encara més oxigen als blanc-i-blaus.

Fontes tindrà les baixes de Turon i Via per al matx contra els manresans i recupera Pol Bastidas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)