2a divisió FEF

Adri Lledó deixa el Llagostera voluntàriament

2a divisió B. El migcampista, que ha vist com amb el pas de les jornades perdia protagonisme, decideix sortir del club llagosterenc i buscar un nou destí

El Llagostera ha comunicat avui que el migcampista de 22 anys Adri Lledó deixa el club per voluntat pròpia. El de Sant Fost de Campsentelles va arribar aquest estiu procedent de l’Horta i va començar amb força protagonisme, tenint minut minuts en les cinc primeres jornades –una de titular– en les que fins i tot va marcar un gol, de penal al camp del Nàstic, però havia perdut pes des que Magallán s’ha establert a l’onze. De fet, només ha participat en dues estonetes més i en el partit de copa Catalunya. A causa d’aquesta poca participació el migcampista i el Llagostera han acordat les condicions per deslligar-se del club i poder buscar una nova oportunitat, que segurament passa per un club capdavanter de tercera divisió, com podrien ser l’Horta o el Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)