2a divisió FEF

El Llagostera, el gran dominador

Precedents. En els tres enfrontaments anteriors a Llagostera els locals mai han perdut i a 2a B sempre s’han imposat, amb ‘maneta’ inclosa

Tot i la proximitat dels dos clubs i la trajectòria similar dels darrers anys, el Llagostera i l’Olot s’han enfrontat directament mol poques vegades. De fet, la de dissabte serà la quarta vegada que se les hauran al municipal de Llagostera, i si una cosa ha caracteritzat tots els dues anteriors és que el Llagostera ha fet valer el factor camp, perquè el balanç dels tres enfrontaments anteriors és d’un empat i dues victòries del conjunt blau-i-vermell.

El primer duel de lliga entre els dos equips va arribar el curs 2005/06, quan van coincidir a 1a regional. El Llagostera, que ja entrenava Oriol Alsina, acabava d’arribar a la categoria i el duel era en la primera jornada, però els locals ja van apuntar maneres –els gironins van acabar pujant a preferent aquell curs– amb un partit molt seriós, sobretot defensivament, que va acabar amb empat a zero.

El Llagostera i l’Olot van tardar vuit anys a veure’s les cares de nou i ho van fer a 2a B, en un partit on els llagosterencs van donar una lliçó de futbol pràctic per acabar firmant un 5-0 que continua sent la victòria més àmplia de la història del Llagostera a 2a B. Eloy Gila, Jordi López, Enric Pi, de penal, i un doblet de Sellarès van certificar la superioritat d’un Llagostera que amb les seves virtuts va passar per sobre d’un Olot entrenat per Edu Vílchezque va intentar jugar al seu futbol però no se’n va sortir i va acabar escaldat. El Llagostera, aquell curs, va acabar pujant a 2a A.

L’últim precedent entre el Llagostera i el Girona es va produir fa dues temporades, també a la categoria de bronze. En aquella ocasió els dos equips es van citar al municipal en una situació delicada i amb el descens més present que mai. L’Olot es va avançar amb un gol de Bigas –ara al Llagostera, tot i que lesionat– però els locals van capgirar el marcador amb dues dianes de Pablo Sánchez i Maynau. Els tres punts, però, no li van servir al Llagostera per salvar la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)